Acasă Breaking News Ioana – Lupta inegala cu cancerul

Ioana – Lupta inegala cu cancerul

DISTRIBUIȚI

Suma este imensă, 150.000 euro, pentru un om cu posibilități modeste.

Ioana este la începutul unei lupte cu boală și timpul

Cazul Ioanei Nețoiu

    Pe unii dintre noi viață “îi scoate la tablă” fără să-i întrebe dacă le-a fost predată lecția în prealabil sau dacă știu rezolvarea problemei.

   Așa începe povestea Ioanei, o tânăra mămică din Slatina, jud. Olt. Internată inițial pentru o pneumonie la spitalul din localitatea de domiciliu, află mai târziu că diagnosticul este unul crunt-cancer pulmonar, stadiul 3. În disperarea ei și a familiei, face o deplasare de urgență în Austria, unde diagnosticul îl este reconfirmat și unde i se dă o șansă reală la viață prin ședințe de imunoterapie. Suma este imensă, 150.000 euro, pentru un om cu posibilități modeste.

   În mintea oricărui om care trece printr-o asemenea dramă încep întrebările: “De ce trec prin asta?”, “Cu ce am greșit?”. Menționez că Ioana nu este fumătoare (în cele mai multe cazuri, cancerul pulmonar apare la fumători) și nu a fost niciodată.

    Este conștientă de transformările de ordin fizic prin care va trece, pentru că aceste ședințe de imunoterapie vin după cele de chimioterapie. În acest moment, luptăm alături de ea pentru a strânge suma necesară pentru deplasarea ei în Austria. Am reușit să strângem suma de 11.089 euro și vă mulțumim vouă, oameni simpli cu suflet, care ați înțeles povestea ei și ați răspuns pozitiv apelului nostru disperat. Cazul a depășit granițele orășelului de provincie unde locuiește Ioana, dar și granițele României.

     Este nevoie în continuare de mobilizare, de donații indiferent de sumă, pentru ea înseamnă șansă de a-și crește copilul. Vă rog în continuare să donați. Ioana este la începutul unei lupte cu boală și timpul. Ioana vă mulțumește, iar noi revenim cu informații. Mulțumim!

Nico Ciobanu

Aici puteți vede amai multe despre eveniment:

https://www.facebook.com/donate/878202485720713/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here