Acasă Breaking News Operațiunea Z în România

Operațiunea Z în România

DISTRIBUIȚI

 Studenți din Timișoara, audiați pentru trafic de droguri

Acţiunea numită Ziua Z , a vizat destructurarea mai multori grupări de crimă organizată implicate printre altele în trafic de droguri, criminalitate informatică şi evaziune fiscală. Printre cei vizaţi sunt şi membrii clanului interlop ”Ghenosu.”

Operatiunea Z a început cu descinderi în căminele studenţeşti din Timişoara. Vizaţi au fost 40 de studenţi de la facultăţile de drept şi medicină despre care procurorii DIICOT aveau informaţii că se ocupă cu traficul şi consumul de droguri.

Suspecţii sunt bănuiţi că ar fi furat datele mai multor utilizatori prin metoda skimming – adică folosind aparate speciale la bancomate şi clonând carduri. La aceeaşi oră, în Ilfov, mascaţii au intrat cu mandat de percheziţie în locuinţa unui cetăţean arab.

Vizat a fost clanul condus de Florin Pârjol – cunoscut în lumea     interlopă drept “Ghenosu”. Procurorii DIICOT nu au făcut încă   publice date din ancheta care vizează gruparea. Ghenosu este   cunoscut ca fiind un om extrem de violent.

În trecut, a fost arestat în Franţa pentru trafic de persoane şi a   făcut închisoare la Rahova pentru fraude informatice şi şantaj.

Sursa : Stirile ProTV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here