Acasă Fotbal “Le transmit stelistilor sa-si vada de meciul lor” – Mesaj fulger de...

“Le transmit stelistilor sa-si vada de meciul lor” – Mesaj fulger de la Sefii Viitorului

DISTRIBUIȚI
fc-viitorul

Asta cu bazatul pe altii e foarte relativa in fotbal.

Le transmit stelistilor sa-si vada de meciul lor

 

Cristian Bivolaru, presedintele Viitorului, a vorbit in aceasta dimineata la Ora Exacta in Sport. El le-a spus stelistilor “sa-si vada de meciul lor, pentru ca si Viitorul o sa-si vada de al ei”.

“Eu nu ma gandesc numai la FCSB si la ce s-a intamplat anul trecut, ci si la Cluj, pentru ca anul trecut am jucat ultimul meci tot cu CFR.

Le transmit stelistilor sa-si vada de meciul lor, noi o sa ne vedem de meciul nostru. Asta cu bazatul pe altii e foarte relativa in fotbal.

Obiectivul nostru este ne calificam in Europa League, iar asta inseamna sa terminam matematic in fata Astrei. Apoi, vom vedea pe mai departe. Locul 3 e cu atat mai bine, pentru ca am incepe mai tarziu tururile preliminare.

Ne gandim si la meciurile de la juniori, care sunt foarte importante pentru noi, fiind o mare dorinta a noastra sa iesim campioni cu juniorii. Campioni la U19 inseamna o prezenta in Youth League. Avem un meci important cu Dinamo, echipa de juniori va juca pentru finala nationala. Asta inseamna ca trei jucatori din lotul echipei mari, Baluta, Matan si Dragus, probabil vor intregi lotul de la U19. Ar putea juca in semifinala si apoi in finala”, a spus Bivolaru la PRO X.

fc-viitorul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here