Acasă Monden Daniela Gyorfi, face declaratii la 49 de ani

Daniela Gyorfi, face declaratii la 49 de ani

DISTRIBUIȚI

Daniela Gyorfi a detaliat ce face pentru a arăta cât mai bine și pentru a avea o formă fizică de invidiat.

Cântăreața Daniela Gyorfi are 49 de ani și se menține foarte bine. Artista a explicat, la emisiunea “Răi da’ Buni”, de la Antena Stars, ce anume face pentru a se simți cât mai bine și a avea o formă fizică excelentă.

În cadrul aceleiași emisiuni, Daniela Gyorfi a comentat și despre operațiile estetice pe care le are.

“Pielea mea a cam îmbătrânit de la solar, de la vârstă…. Am 49 de ani nu mi-am ascuns niciodată vârsta. Un minut la -180 de grade, este vorba de criosaună, e super tare. E chiar ok, la -180 de grade am crezut că mor. Este indicat să se facă în fiecare zi.

Avem, ca artişti, o meserie care îşi spune cuvântul. Dar, pot să arăt bine, să mă simt bine, dacă ai 50 nu poţi să arăţi ca la 20, dar trebuie să ai grijă de tine, de cum arăţi.

Am făcut o greşeală, am avut o operaţie la nas şi mi-am injectat grăsime sub ochi, dar eu nu mi-am făcut atâtea operaţii pe cât se spune“, a declarat Daniela Gyorfi la Antena Stars.

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. De-a lungul timpului, artista a apărut în ipostaze incendiare, care au făcut furori în rândul bărbaților. Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal, împreună cu care are o fetiță foarte frumoasă, Maria.

Sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here