Acasă Monden Sânziana Buruiană face declaratii despre Andreea Tonciu

Sânziana Buruiană face declaratii despre Andreea Tonciu

DISTRIBUIȚI

Sânziana Buruiană nu s-a mai abținut și a vorbit despre Andreea Tonciu. “Să nu mă mai întrebați”

Sânziana Buruiană nu s-a mai abținut și a vorbit despre Andreea Tonciu, după ce bruneta și soțul ei s-ar fi certat la malul mării. Blonda a ținut să precizeze că își dorește doar liniște.

Deși nu mai sunt prietene, Sânziana Buruiană a mărturisit că nu dorește răul nimănui și a cerut să nu mai fie întrebată de Andreea Tonciu.

“A fost foarte ciudat, mai ales că eu tocmai ce mă întorceam de la munte, opream la o mănăstire şi m-a suant un reporter. Am spus că nu ştiu despre ce este vorba, dar nu pot să spun că doresc răul nimănui. A fost o reacţie efectiv firească. Îmi doresc linişte. Eu nu mi-aş dori să mai ajung pe acolo (n.r. la mare) niciodată sau cel puţin nu singură. Nu doresc rău nimănui, doresc ca toată lumea să fie fericită când există şi un copil. Dar ea a fost foarte revoltată, foarte supărată… aşa că de acum să nu ma mai întrebaţi despre subiectul Andreea că n-o să mai răspund”, a spus Sânziana Buruiană pentru Antena Stars.

În urmă cu două zile, Andreea Tonciu a pus capăt zvonurilor legate de mariajul ei printr-o postare pe Facebook. Bruneta a fost în centrul atenției zilele acestea după ce s-a aflat că s-a certat cu soțul ei, Daniel Niculescu, la mare, de 1 Mai.

Sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here