Acasă Breaking News Celebru om de afaceri, trimis în judecata pentru evaziune fiscala

Celebru om de afaceri, trimis în judecata pentru evaziune fiscala

DISTRIBUIȚI

Celebru om de afaceri, trimis în judecata pentru evaziune fiscala.

Este vorba despre un cunoscut om de afaceri din Arad, Viorel Lazăr, administratorul companiei Lazăr & Sohne.

 

Acesta a fost trimis în judecată de procurori pentru o evaziune fiscală de peste 36 de milioane de lei. El este acuzat că, prin două firme de procesare a cărnii, timp de trei ani a ascuns sursa impozabilă, aducând prejudicii bugetului de stat.

Conform unui comunicat de presă remis vineri de Parchetul de pe lângă  Tribunalul  Arad, procurorii au dispus trimiterea în judecată a administratorului unor firme de prelucrare şi conservare a cărnii, pentru evaziune fiscală în formă continuată.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că este vorba de omul de afaceri Viorel Lazăr, între altele administrator al companiei Lazăr & Sohne, foarte cunoscută în Arad.

”În perioada 2010-2013, prin ascunderea sursei impozabile, inculpatul, în calitate de administrator a două societăţi comerciale având ca obiect principal de activitate prelucrarea şi conservarea cărnii, a cauzat un prejudiciu total bugetului de stat în sumă de 36.094.158 lei. În cauză au fost instituite măsuri asiguratorii pentru recuperarea prejudiciului cauzat”, arată comunicatul.

Dosarul a fost înaintat pentru soluţionare Tribunalului Arad.

Sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here