Acasă Breaking News O infirmieră rănită în incendiul de la ATI Alba Iulia, transferată la...

O infirmieră rănită în incendiul de la ATI Alba Iulia, transferată la un spital din Bucureşti

DISTRIBUIȚI

O infirmieră care a suferit arsuri pe membre în incendiul care s-a produs sâmbătă dimineaţa într-un salon de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia a fost trimisă, cu o ambulanţă, la o clinică de specialitate din Bucureşti, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

Femeia a suferit arsuri de gradele 1 şi 2 pe peste 20% din corp, potrivit sursei citate.Totodată, o asistentă a fost intoxicată cu fum, aceasta rămânând însă pentru îngrijiri la spitalul din Alba Iulia.

 

Incendiul a izbucnit sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 5, într-un salon de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Alba Iulia, două cadre medicale necesitând îngrijiri, una fiind cu arsuri de gradele 1 şi 2 pe mâini şi picioare, iar alta fiind intoxicată cu fum.

Incendiul, izbucnit la câteva ore după ce pompierii au desfăşurat un exerciţiu în unitatea spitalicească, s-a produs într-un salon situat la etajul al II-lea, nefiind necesară evacuarea bolnavilor din celelalte saloane. Purtătorul de cuvânt al ISU Alba, locotenent Alina Marescu, a menţionat că în salon se aflau două persoane, din care una era decedată înainte de izbucnirea focului.Cauza izbucnirii focului a fost o lumânare aprinsă pentru pacientul decedat. Incendiul a fost lichidat la scurt timp.

Sursa: AGERPRES

Citește și: https://gazetaromaneasca.ro/2018/03/08/o-persoana-la-spital-in-stare-grava-in-urma-accidentului-de-la-cipau/

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here