Acasă General Horoscop Vineri, 09.03.2018

Horoscop Vineri, 09.03.2018

DISTRIBUIȚI

BERBEC

Este posibil ca un membru al familiei sa nu isi respecte o promisiune in legatura cu o suma de bani. Va sfatuim sa nu va grabiti sa ii faceti reprosuri, fiindca s-ar putea sa existe cauze obiective. Astazi ar fi bine sa dati dovada de mai multa flexibilitate in relatiile cu prietenii si cu membrii familiei.

TAUR

In plan profesional, este posibil ca eforturile sustinute din perioada precedenta sa inceapa sa dea rezultatele pe care le asteptati. Relatiile cu cei din jur ar putea avea de sferit din cauza atmosferei tensionate. Va sfatuim sa amanati intalnirile cu prietenii si sa evitati deplasarile cu autoturismul, pentru ca riscati sa fiti implicat in accidente.

GEMENI

In prima parte a zilei, partenerul de viata ar putea avea tendinta sa va faca reprosuri nemeritate. Eastrolog.ro va sfatuieste sa va pastrati calmul si sa evitati o cearta. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie familiei si, in special, partenerului de viata. Temperati-va nervozitatea in discutiile cu persoanele mai in varsta din familie!

RAC

La locul de munca sau in afaceri, s-ar putea sa fiti implicat intr-un scandal din cauza barfelor unei femei mai in varsta. Se sfatuieste sa nu va lasati provocat. In scurt timp, situatia se va lamuri si totul va reveni la normal. In a doua parte a zilei este posibil sa incasati o suma de bani neasteptata.

LEU

Astazi ar fi bine sa evitati deplasarile cu autoturismul, fiindca exista riscul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie din vina dumneavoastra. Daca trebuie neaparat sa va urcati la volan, va sfatuim sa fiti cat mai atent, sa nu va grabiti si sa verificati cu grija starea tehnica a masinii. Speculatiile financiare sunt de evitat.

FECIOARA

Se pare ca aveti de rezolvat multe probleme la locul de munca, dar colegii nu sunt suficient de cooperanti. Se sfatuieste sa va stapaniti nervozitatea, fiindca altfel riscati sa faceti afirmatii pe care le veti regreta. Dupa-amiaza este posibil sa primiti o veste neplacuta in legatura cu implicarea unui prieten intr-un accident.

BALANTA

In prima parte a zilei este posibil sa deveniti nervos din cauza unei neintelegeri cu un superior sau cu un partener de afaceri. Eastrolog.ro va recomanda sa fiti prudent si sa nu faceti afirmatii pe care le-ati putea regreta mai tarziu. Ar fi intelept sa va stapaniti nervozitatea in discutiile cu partenerul de viata, pentru ca altfel exista riscul sa tensionati relatia pentru mult timp.

SCORPION

In cursul diminetii este posibil primiti o veste pe care o asteptati de mult timp, in legatura cu plecarea intr-o calatorie in interes personal. Partenerul de viata v-ar putea reprosa ca nu v-ati ales bine momentul pentru aceasta deplasare. Dupa o discutie aprinsa, s-ar putea sa decideti ca este mai bine sa amanati calatoria.

SAGETATOR

In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti cam irascibil, probabil din cauza stresului si a oboselii acumulate in ultima perioada. Ar fi bine sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii de munca si cu partenerii de afaceri. Azi sunteti predispus la mici probleme de sanatate si chiar la accidente. Avand in vedere contextul astral tensionat, va recomandam sa amanati calatoriile lungi si intalnirile de afaceri.

CAPRICORN

In prima parte a zilei este posibil sa aveti o discutie aprinsa cu un coleg de munca sau cu un partener de afaceri. Cauza pare sa fie o divergenta de opinii intr-o chestiune financiara. Va recomandam sa evitati reprosurile si sa cautati o solutie comuna. Parcurgeti o perioada favorabila in ceea ce priveste relatiile cu cei dragi.

VARSATOR

S-ar putea sa fiti nevoit sa va modificati programul de mai multe ori, din cauza unor evenimente neprevazute. Se sfatuieste sa nu va puneti mari sperante intr-o afacere pornita recent, pentru ca s-ar putea sa fiti dezamagit. Ar fi bine sa dati dovada de mai multa rabdare. Amanati deciziile importante si nu va lasati condus de impulsuri de moment!

PESTI

Aveti ocazia sa demarati o activitate care va poate aduce avantaje materiale importante, cu conditia sa va temperati spiritul critic. Recomandarea pentru azi este sa fiti conciliant in discutiile cu colegii de munca si cu membrii familiei. Orice disputa poate degenera intr-un scandal. In a doua parte a zilei, un prieten de familie v-ar putea face o surpriza placuta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here