Acasă General Horoscop Joi, 08.03.2018

Horoscop Joi, 08.03.2018

DISTRIBUIȚI

BERBEC

Aveti sanse mari de succes la locul de munca si in afaceri. S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti mai multe drumuri scurte. O persoana cu autoritate, care va apreciaza cometenta si corectitudinea, ar putea fi dispusa sa va acorde un sprijin important. In partea a doua a zilei este posibil sa intampinati mici dificultati in plan sentimental. Le puteti rezolva destul de usor daca dati dovada de diplomatie si intelegere.

TAUR

Este posibil ca un prieten sa va invite pe neasteptate la o intrunire. Eastrolog.ro va sfatuieste sa nu va eschivati, fiindca sunt sanse sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita cu care puteti lega o prietenie durabila. Este o zi buna pentru a lua anumite decizii importante pe care le-ati amanat in ultima vreme. In relatiile cu colegii de munca si cu partenerii de afaceri va puteti baza pe intuitie.

GEMENI

Chiar daca sunteti preocupat de probleme personale importante, eastrolog.ro va recomanda sa acordati mai multa atentie relatiei cu persoana iubita. O iesire in doi v-ar ajuta sa va deconectati de la problemele cotidiene si v-ar oferi ocazia sa faceti planuri pentru perioada urmatoare. Va sfatuim sa amanati pe alta zi schimbarile pe care v-ati propus sa le faceti astazi.

RAC

Se pare ca sunteti in forma si aveti posibilitatea sa rezolvati o problema financiara a familiei. In activitatea profesionala si in afaceri puteti sa va ocupati de probleme dificile si sa finalizati o lucrare pe care ati inceput-o cu mai mult timp in urma. Este o zi buna si pentru comunicarea cu persoanele mai in varsta.

LEU

Este posibil ca o persoana apropiata sa va faca o surpriza de care va veti bucura in mod deosebit. Capacitatea de comunicare ar trebui sa fie foarte buna astazi si sa va ajute sa rezolvati o problema profesionala delicata. In partea a doua a zilei s-ar putea sa fiti invitat la o petrecere. Se sfatuieste sa fiti cumpatat.

FECIOARA

In prima parte a zilei este posibil sa luati luati o decizie in urma careia va trebui sa va schimbati programul. Este o zi buna pentru a rezolva diverse chestiuni banesti, dar va recomandam sa evitati speculatiile de orice fel. Prietenii v-ar putea invita sa participati la organizarea unui eveniment interesant. Puteti sa va bazati pe intuitie.

BALANTA

Capacitatea de comunicare este azi la cote inalte. Prin urmare, este o zi buna pentru negocieri in afaceri si pentru discutarea chestiunilor delicate in plan sentimental si in familie. Este posibil sa fiti nevoit sa va planificati o calatorie in interesul familiei. Puteti avea castiguri importante din activitati comerciale.

SCORPION

O calatorie in interes profesional v-ar putea prilejui o realizare deosebita. Eastrolog.ro va sfatuieste sa aveti rabdare si sa evitati discutiile in contradictoriu cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri. In partea a doua a zilei aveti posibilitatea sa rezolvati o problema sentimentala mai veche. Din punct de vedere financiar nu ar trebui sa aveti motive de ingrijorare.

SAGETATOR

In prima parte a zilei sunteti tentat sa va implicati in mai multe activitati in acelasi timp. Daca nu va ajunge timpul, puteti sa va bazati pe ajutorul prietenilor. Aveti posibilitatea sa obtineti castiguri materiale, dar va recomandam sa evitati speculatiile. S-ar putea sa fie nevoie sa luati o decizie importanta in privinta relatiei cu persoana iubita. Puteti sa va bazati pe intuitie.

CAPRICORN

Este posibil sa fiti nevoit sa faceti o calatorie neplanificata, in interesul familiei. Ziua de azi este favorabila comunicarii si negocierilor. Va sugeram sa profitati de ocazie pentru a finaliza o lucrare in care ati investit timp si efort. O discutie in contradictoriu cu un barbat mai in varsta ar putea sa va indispuna si sa va faca sa puneti la indoiala sansele de reusita ale unui proiect pe care il pregatiti.

VARSATOR

Ziua de azi este favorabila comunicarii si calatoriilor in interes profesional sau de afaceri. In relatia cu persoana iubita aveti ocazia sa luati o decizie care poate determina schimbari benefice pe termen lung. Seara s-ar putea sa fiti invitat la prieteni. Va sfatuim sa nu neglijati odihna.

PESTI

Este posibil sa primiti un cadou de la persoana iubita si sa fiti invitat intr-o calatorie impreuna cu prietenii. In partea a doua a zilei s-ar putea sa fiti nevoit sa luati o decizie importanta in plan sentimental. Se recomanda sa va bazati pe intuitie. O veste mai putin placuta pe care o primiti in cursul serii v-ar putea determina sa va modificati programul pentru maine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here