Acasă General Horoscop Miercuri, 07.03.2018

Horoscop Miercuri, 07.03.2018

DISTRIBUIȚI

BERBEC

Este o zi buna pentru a face schimbari in camin. Eastrolog.ro va sfatuieste sa tineti cont si de dorintele partenerului de viata. Puteti sa faceti planuri de viitor impreuna cu familia.  Ar fi bine sa nu va implicati in mai multe activitati in acelasi timp, pentru ca riscati sa nu terminati niciuna. Dupa-amiaza este posibil sa primiti un cadou care va impresioneaza.

TAUR

Daca v-ati propus sa faceti schimbari in locuinta, azi aveti sanse sa gasiti resursele necesare pentru a trece la treaba.  Ca sa evitati neintelegerile cu partenerul de viata, eastrolog.ro va recomanda sa faceti impreuna cumparaturile si sa stabiliti inainte, fara graba, ce vreti sa cumparati. Seara este favorabila activitatilor relaxante impreuna cu cei dragi.

GEMENI

Se intrevede o zi foarte aglomerata, dar puteti avea realizari importante, care va aduc satisfactii profesionale si materiale. Este posibil sa primiti un cadou util pentru locuinta. Ar fi bine sa petreceti seara impreuna cu familia si cu prietenii apropiati.

RAC

Este posibil ca un eveniment neasteptat sa va determine sa va puneti in aplicare mai devreme planurile de a face anumite modificari in locuinta. O persoana mai in varsta din familie v-ar putea oferi un ajutor financiar, dar incercand sa isi impuna propriile idei. Se sfatuieste sa reactionati cu diplomatie, fiindca o eventuala cearta risca sa afecteze relatia pe termen lung.  In a doua parte a zilei este posibil sa primiti vesti interesante de la o ruda de departe.

LEU

Se pare ca sunteti preocupat de anumite probleme din locuinta. In aceasta dimineata este posibil sa descoperiti o ocazie favorabila de a rezolva o mare parte dintre ele. Partenerul de viata este de acord cu initiativele dumneavoastra. Recomandarea  pentru azi este sa evitati speculatiile. Puteti sa va bazati pe intuitie.

FECIOARA

Se pare ca simtiti de ceva vreme nevoia de a face anumite schimbari sau reparatii in casa, dar ati tot amanat din lipsa de timp sau de bani. Astazi sunt sanse sa rezolvati problema banilor si sa puteti trece la treaba. S-ar putea ca partenerul de viata sa nu fie de acord cu toate initiativele dumneavoastra, in special in ceea ce priveste cheltuielile.  Pentru a evita o cearta, ar fi bine sa va sfatuiti inainte de a stabili ce trebuie sa cumparati.

BALANTA

Este recomandat sa amanati intalnirile de afaceri programate pentru azi, fiindca este posibil sa nu fiti in cea mai buna forma intelectuala si riscati sa luati decizii paguboase. In general, se recomanda sa nu luati hotarari importante azi. In schimb, este o zi buna pentru a petrece mai mult timp in familie si pentru a rezolva diverse mici probleme in locuinta. Seara s-ar putea sa faceti planuri pentru o calatorie impreuna cu partenerul de viata.

SCORPION

Este o zi buna pentru a va ocupa de familie si de eventualele probleme ale caminului. Se pare ca v-ati propus sa cumparati un obiect de valoare pentru casa. S-ar putea ca o ruda apropiata sa va dea un sfat bun, ajutandu-va sa faceti o economie importanta. Ar fi bine sa nu luati nicio decizie fara sa va consultati cu partenerul de viata.

SAGETATOR

Daca intentionati sa faceti schimbari in locuinta, acum este un moment propice din punct de vedere astrologic. Este o zi buna pentru a face curatenie generala, mici reparatii etc. La nevoie, puteti sa contati pe ajutorul rudelor si al prietenilor. Este posibil ca sfaturile unei rude sa tensioneze atmosfera din familie. Pentru a evita o cearta cu partenerul de viata, va sfatuim sa fiti diplomat si sa va pastrati calmul.

CAPRICORN

Este o zi buna pentru a face in locuinta schimbarile pe care vi le doriti de ceva timp. Sunt sanse mari ca initiativa dumneavoastra sa fie bine primita de partenerul de viata si sa contribuie la armonia din camin. S-ar putea sa fiti tentat sa cheltuiti mai mult decat va permite bugetul. Se sfatuieste sa fiti prudent, pentru ca nu este un moment favorabil investitiilor. Chiar daca aveti multe probleme de rezolvat, va recomandam sa va menajati sanatatea si sa va odihniti mai mult.

VARSATOR

Aveti idei originale, apreciate de cei din jur, dar ar fi bine sa tineti cont si de sugestiile lor. Astazi nu este recomandat sa va implicati in activitati importante in plan profesional sau in afaceri. Daca se iveste ocazia sa faceti o calatorie de placere impreuna cu partenerul de viata, va recomandam sa profitati. O activitate relaxanta ar fi benefica relatiei.

PESTI

Traversati o perioada favorabila relatiilor sentimentale si initiativelor cu privire la camin. In prima parte a zilei este posibil sa aflati ca trebuie sa amanati o calatorie in interes profesional sau de afaceri. S-ar putea sa fiti putin dezamgit, dar aveti ocazia sa petreceti mai mult timp impreuna cu cei dragi. Seara este posibil sa fiti invitat la o intrunire cu persoane apropiate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here