Acasă Stiri Externe Coca-Cola lansează în premieră o băutură care încalcă TRADIŢIA de 130 de...

Coca-Cola lansează în premieră o băutură care încalcă TRADIŢIA de 130 de ani a celebrei companii

DISTRIBUIȚI

Una dintre cele mai cunoscute branduri de băuturi răcoritoare din lume anunţă un nou capitol. Pe piaţa din Japonia va fi lansată Coca-Cola cu alcool. Compania a spus că va îmbina o băutură celebră japoneză numită „Chu-Hi” cu apă carbogazoasă, dar şi cu diverse arome, anunţă The Telegraph.

Premieră| După 130 de ani Coca-Cola lansează o băutură cu alcool. Băutura va conţine şi diverse arome

Noul produs va conţine o doză redusă de alcool, în schimb va avea mai multe arome de la kiwi la yuzu – şi va fi disponibil în magazinele din întreaga Japonie.

Preşedintele brandului Coca-Cola din Japonia, Jorge Garduno, a spus că acest produs este un exemplu că se poate de explorat şi alte oportunităţi. „Coca-Cola s-a concentrat întotdeauna pe băuturile non-alcoolice, iar acesta este un experiment modest al unui segment de piaţă”, a declarat acesta. Cel mai probabil, conceptul de băuturi Coca-Cola va rămâne doar în Japonia, fără să se extindă global. Motivul este datorat pieţei japoneze „unice şi speciale”, a precizat Jorge Garduno.

Băutura Coca-Cola a apărut în urmă cu 130 de ani în Statele Unite.

Citiți mai mult pe http://www.mediafax.ro/

Citește și:  https://gazetaromaneasca.ro/2018/03/06/ministrul-sanatatii-spune-ca-austria-raspuns-deja-apelului-romaniei-privind-imunoglobulina/

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here