Acasă Stiri Externe Campania #AskMoreOfHim, apreciată de vedetele Hollywoodului

Campania #AskMoreOfHim, apreciată de vedetele Hollywoodului

DISTRIBUIȚI

Ultimele evenimente de la Hollywood au fost dominate de discursuri şi dezbateri centrate pe campaniile #TimesUp şi #MeToo, prin care vedetele sprijină victimele abuzurilor sexuale. Celebrităţile au rostit discursuri în care pledează pentru eliminarea unor astfel de comportamente din industria cinematografică, dar şi din celelalte domenii. Mai mulţi actori de la Hollywood au lansat o nouă mişcare #AskMoreOfHim (n.r. Cere mai mult de la el) şi printr-o scrisoare deschisă au explicat de ce bărbaţii trebuie să condamne public sexismul şi să-şi asume responsabilitatea pentru astfel de acţiuni.

În această campanie s-au implicat actori importanţi de la Hollywood, cum ar fi: David Schwimmer, David Arquette şi Matt McGorry.

,,Ca bărbaţi avem responsabilitatea specială de a preveni abuzurile. La urma urmei, majoritatea hărţuirilor, abuzurilor şi violenţelor sunt comise de bărbaţi, indiferent dacă sunt sau nu de la Hollywood. (…) Aşadar, unul dintre cele mai puternice lucruri pe care un bărbat poate şi trebuie să le facă este să le spună clar celorlalţi bărbaţi – inclusiv prieteni şi colegi – că hărţuirea sexuală şi abuzul de putere nu sunt niciodată acceptabile“, se arată în scrisoarea care anunţă lansarea mişcării #AskMoreOfHim.

,,Consideraţi această mişcare un angajament al nostru de a susţine victimele, de a condamna sexismul ori de câte ori îl vom vedea, de a ne asuma responsabilitatea şi de a-i trage pe alţii la răspundere. În calitate de activişti, actori, scenarişti, producători şi regizori, sperăm că acţiunile noastre îi vor inspira şi pe alţi bărbaţi să ni se alăture. E nevoie de o schimbare. E timpul să #AskMoreOfHim“, se încheie scrisoarea.

Sursa: MEDIAFAX

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here