Acasă Breaking News Oscar 2018 Cele mai frumoase ținute

Oscar 2018 Cele mai frumoase ținute

DISTRIBUIȚI

Oscarurile sunt întotdeauna un eveniment în care întreaga lume se potrivește – și anul acesta nu face excepție! A avut loc la Teatrul Dolby din Hollywood – covorul roșu a adunat o mulțime de actori și actrițe care au strălucit pe ecranul de argint. După mișcarea #TimesUp, mulți fani au speculat dacă Hollywoodul ar decide să poarte negru ca la Globurile de Aur în ianuarie, dar acest lucru nu s-a întâmplat și de această dată am putut sa ne bucurăm de o abundență de culoare!

Lupita Nyong’o

Lupita Nyong’o, în vârstă de 35 de ani, a uimit covorul roșu, când a sosit la ceremonia de prestigiu, purtând un design de aur și negru de Versace. Rochia este una dintre cele mai captivante pe care le-a purtat vedeta – crăpătura delicată și detaliile care pornesc la umăr și se termina în talie sunt rafinate.

Nicole Kidman

Dacă există o rochie care ar striga superstar de la Hollywood – asta ar fi! Nicole, de 50 de ani, s-a dus la covorul roșu înainte de ceremonia de premiere cu o rochie albastră cobalt de Armani Prive, cu un decolteu superb. Dar cea mai interesantă parte a rochiei trebuia să fie detaliul imensa fundă din talie.

Jennifer Lawrence

Frumoasa Jennifer Lawrence a arătat excepțional într-o rochie argintie, oglindă de Dior. Ansamblul de paiete îi pune în evidență formele , care au o cadența subțire, dar voluptoasă. Întreaga ținută este completată de un ruj roșu și un păr de sirenă care îi dă o poziție feroce.

Jane Fonda

Actrița uimitoare devine din ce în ce mai frumoasă odată cu vârsta! Noi adorăm acest design feroce de Balmain. Actrita de 80 de ani părea mai fresh ca oricând cu un machiaj strălucitor, care a evidențiat trăsăturile ei frumoase. Părul ei blond a fost aranjat într-un stil voluminos care se termina chiar deasupra umerilor ei.

Meryl Streep


Legenda care este Meryl Streep a decis să se potrivească cu covorul roșu iconic într-o rochie frumos tăiată, care conținea un decolteu în V și o fustă plină de către Dior. Talia actriței a fost accentuată cu o curea sublimă.

Sandra Bullock


Sandra Bullock ne-a uimit cu o strălucitoare îmbrăcăminte metalică de Louis Vuitton. Și-a purtat părul negru într-un stil super drept și machiajul smoky de ochi îi dădu un finisaj de vampi.

Margot Robbie


Margot Robbie arata ca un înger pe covorul roșu înainte de ceremonia Oscar, unde frumoasa actriță australiană a fost nominalizată la Premiul pentru cea mai bună actriță pentru rolul ei incredibil Tonya Harding din filmul Eu, Tonya. Rochia albă de Chanel a îmbrățișat formele ei absolut superbe iar detaliul de-a lungul bustului ne-a cucerit.

Emma Stone


Nici de data aceasta nu a urmărit mulțimea – Emma și-a lăsat rochia acasă, optând să fie o femeie modernă într-o jachetă și combo de pantaloni Louis Vuitton. Ținuta din două piese este alcătuita din pantaloni negri cu blazon de mătase burgundă și o curea fucsie roz, care era legat la talie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here