Acasă General Detalii ȘOCANTE după crima de la spitalul din Slatina

Detalii ȘOCANTE după crima de la spitalul din Slatina

DISTRIBUIȚI

Detalii cutremurătoare ies la iveală în legătură cu crima de la Psihiatria Slatina, după efectuarea necropsiei infirmierului şi asistentei, medicii legişti declarând că nu au mai văzut atât de multă cruzime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Medicul şef al Serviciului Judeţean de Medicină Legală Olt, Liviu Radu, a declarat că infirmierul Gheorghe Ghenea şi asistenta Ramona Cosmescu au avut parte de o moarte violentă, din cauza hemoragiei interne şi externe.

”Diagnosticele celor doi seamănă foarte multe mult. Moartea a fost violentă şi a fost cauzată de hemoragia internă şi externă, consecinţă a multiplelor plăgi, atât toracice, cât şi cervicale. Cele toracice au afectat plămânii, bineînţeles, la ea şi aorta, iar cele cervicale au afectat mănunchiul vascular-nervos al gâtului, la ambele persoane. A fost sângerare mare”, a declarat Liviu Radu.

Potrivit legiştilor, după ce a ucis-o pe asistentă, infirmierul s-a lovit în repetate rânduri cu cuţitul.

”Vreo 17 lovituri de cuţit avea ea, iar el vreo 13. N-a fost nicio luptă, el a lovit-o până a ucis-o, apoi şi-a dat singur cu cuţitul”, a arătat Radu.

Cea mai adâncă plagă pe corpul asistentei Ramona Cosmescu este în zona gâtului.

”N-aş putea să spun că a încercat să o decapiteze. A tăiat-o la gât ca să o omoare, nu neapărat ca să o decapiteze. Este o tăietură mai adâncă decât la el, dar şi el s-a tăiat în zona gâtului”, a afirmat medicul legist.

Liviu Radu a mai spus că rar i-a fost să mai vadă scene de asemenea cruzime: ”Scene urâte, din păcate. Cred că am mai văzut ceva asemănător, oarecum, dar bărbatul nu-şi dăduse atât de multe lovituri. Era vorba doar de una, în inimă”.

Pe de altă parte, sora lui Ghenea a fost cea care a ridicat trupul neînsufleţit al bărbatului, înmormântarea urmând să aibă loc marţi, în comuna natală Brebeni.

Infirmierul Gheorghe Ghenea, în vârstă de 56 de ani, a ucis-o, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe Ramona Cosmescu, de 46 de ani, asistentă la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina cu care avea o relaţie de natură sentimentală, după care s-a sinucis. Cei doi erau baricadaţi în sala de tratament a spitalului, iar în jurul orei 1.30 colegii lor au auzit ţipete din camera respectivă.

Citiți mai mult pe http://www.mediafax.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here