Acasă General Zestrea Budureșii, factură de 20.000 de euro pentru SMS-uri

Zestrea Budureșii, factură de 20.000 de euro pentru SMS-uri

DISTRIBUIȚI

Zestrea Budureșii a pierdut duelul ansamblurilor în emisiunea „La Măruţă” după ce primarul din Bascov a cerut angaţilor să susţină ansamblul din localitate cu SMS

 

Nu mai puţin de 60.000 de SMS-uri au trimis argeşenii pentru a-şi susţine ansamblul în duelul cu bihorenii din Budureasa. Ca să îi determine pe susţinători să trimită SMS- costul unuia fiind de 25 de eurocenţi-prezentatorul emisiunii anunţa, din când în când, că „e foarte strâns la voturi”.

Ansamblul din Bascov a câştigat cu un număr impresionant de voturi: 60.000. Scandalul a izbucnit câteva zile mai târziu când s-a aflat că Primăria Bascov trebuie să plătească unui furnizor de telefonie o factură de aproximativ 20.000 euro. Aceasta după ce angajații primăriei au trimis sms-uri de pe telefoanele de serviciu, la îndemnul primarului Gheorghe Stancu, pentru a susține ansamblul folcloric al Casei de Cultură din localitate. Conslierii locali PNL dar și o parte din cei ai PSD, partid din care provine și primarul Gheorghe Stancu, s-au opus ca factura să fie plătită din bugetul local.

Ca urmare, proiectul inițiat de primar pentru plata sms-urilor a picat și toată lumea se întrebă cine va achita factura. Din surse, s-a aflat că angajații Primăriei Bascov au avut normă de sms –uri. Într-o intervenţie TV primarul a spus că a cerut angajaţilor să susţină ansamblul din Argeş fiindcă era în joc imaginea comunei.

Susținătorii ansamblului sunt nemulțumiți

Acum, şeful Primăriei Bascov spune că va recupera de la angajaţi banii plătiţi pentru SMS-uri. Susţinătorii Ansamblului Zestrea Budureșii nu s-au împăcat cu faptul că favoriţii lor au pierdut. Imediat după aflarea rezultatului, şi pe email-ul redacţiei au început să curgă reclamaţiile privind corectitudinea votului.

După ce au aflat „mutarea” făcută de cei din Argeş, bihorenii s-au dezlănţuit: „Ar fi ok ca DNA să ajungă şi la emisiunia lui Maruţă pentru luare de mită”, crede, Briscan Maria Adelina. La rândul ei, Flora Florica a precizat că: „Dumnezeu nu dă cu bota, el ştie când să plătescă”.

„Se pare ca DNA a ajuns la Primăria Bascov pentru cele 60.000 de voturi pe banii comunei. Nu o să le ajungă cei 3.000 de euro (premiul întâi) să plătească factura la telefon”, scrie pe contul ansamblului Adela Fasie Jurj.

În opinia Angelei Borha, „ar trebui să le fie luat trofeul. Nu îl merită. Au trişat. Dumnezeu nu doarme!”. Gina Giorgiana Danciu face proba că SMS-urile bihorenilor au fost înregistrare după anunțarea câştigătorilor.

 

Sursa: bihor.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here