Acasă General Laura Coman, aur la Cupa Mondială în proba de pușcă 10 metri...

Laura Coman, aur la Cupa Mondială în proba de pușcă 10 metri a.c., devenind noul lider mondial

DISTRIBUIȚI

Laura Coman, sportiva clubului Dinamo, a câștigat aurul la Cupa Mondială pentru proba de pușcă 10 metri a.c.

 

Sportiva dinamovistă Laura Coman îşi reconfirmă forma de excepţie pe care o traversează în acest debut de an. La o săptămână după titlul european cucerit cu echipa în Ungaria, la Gyor, valoroasa tiristă şi-a trecut în cont medalia de aur la prima Cupă Mondială a sezonului, la Guadalajara (Mexic).

Calificată în finală cu al cincilea rezultat (626,8p), Laura a tras impecabil în finala de 8, rămânând în concurs până la capăt. Ultima învinsă a fost chinezoaica XU Hong. Scorul trăgătoarei dinamoviste: 251,5p.

„Intr-adevar am avut un inceput de an foarte bun. Imi doresc sa il termin tot atat de multumita. Fiecare concurs este diferit, vine cu surprizele lui. Ma bucur ca sunt intr-o forma buna si pot concura la cel mai inalt nivel. In mai putin de un an am facut doua recorduri europene.”

Victoria îi asigură de pe acum Laurei Coman prezenţa la finala Cupei Mondiale (Turneul campioanelor), unde se reunesc numai câştigătoarele celor patru etape de cupă mondială din timpul anului. În 2017, Laura Coman a câştigat medalia de aur la Cupa Mondială de la Munchen. Săptămâna trecută, eleva antrenorului Olimpiu Marin a condus magistral echipa României spre un titlu european istoric.

Laura Coman a fost desemnată sportiva anului cu câteva săptămâni în urmă.

 

Sursa: prosport

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here