Acasă General O femeie şi-a uitat brăţara înainte de a trece prin filtru la...

O femeie şi-a uitat brăţara înainte de a trece prin filtru la Aeroportul Otopeni. În spatele ei, un comisar-șef ar fi luat-o și a plecat cu ea

DISTRIBUIȚI

Un comisar-şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Timişoara este acuzat că ar fi furat brăţara unei femei, la trecerea prin filtrul de securitate al Aeroportului Otopeni, au declarat surse judiciare, pentru MEDIAFAX.

O femeie și-a uitat brățara înainte de a trece prin filtru la Aeroportul Otopeni. În spatele ei, un comisar-șef ar fi luat-o și ar fi plecat cu ea

Potrivit surselor citate, poliţistul în vârstă de 51 de ani trebuia să treacă prin filtrul de control al aeroportului. În faţa lui o femeie şi-ar fi uitat brăţara în coşuleţul în care pasagerii lasă obiectele metalice înainte de a trece prin filtru.

Comisarul-şef ar fi luat brăţara şi ar fi plecat cu ea.

Femeia a sesizat ofiţerii SRI de la Aeroportul Otopeni, iar aceştia au verificat imaginile camerelor video, l-au identificat pe bărbat şi ulterior l-au localizat într-un autobuz care îl transporta la avionul ce urma să plece la Timișoara.

Bărbatul a fost preluat de polițiștii de la Transporturi Otopeni, acesta fiind audiat.

Comisarului-șef al BCCO Timişoara i-a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar în acest moment dosarul este sub coordonarea Parchetului de lângă Tribunalul Bucureşti care efectuează cercetările, au completat sursele MEDIAFAX.

Citeste mai multe pe http://www.mediafax.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here