Acasă General Prințul Oscar al Suediei împlinește doi ani

Prințul Oscar al Suediei împlinește doi ani

DISTRIBUIȚI

Tânărul și-a sărbătorit a doua zi de naștere vineri și, conform tradiției, familia regală suedeză a împărtășit trei portrete noi ale micului prinț pentru a-și marca ziua specială. Într-o singură fotografie, Oscar arată încântat pe măsură ce se delectează din tortul său, îmbrăcat pentru această ocazie într-o cămașă albastră, sub o vestă tricotată crem. În cea de-a doua poza, Oscar se află la jumătatea drumului către suflarea lumânărilor de ziua lui. În al treilea tablou, sora cea mai mare a lui Oscar, Prințesa Estelle, de șase ani, poate fi văzută dulce mângâindu-i fața în timp ce sărbătorește aceasta ziua specială.

Fanii familiei regale au dorit să-i facă lui Oscar o zi de naștere fericită,  o persoană a postat pe Facebook: “Felicitări mari unui prinț frumos de 2 ani … este atât de drăguț … Sper că are o zi frumoasă cu familia și poate cu o noua jucărie “, în timp ce o altă persoană a adăugat:” Felicitări mari zilei voastre, printule Oscar. Imagini minunate și se poate vedea că prințesa Estelle își iubește fratele ei mai mic, este absolut uimitoare.”
Prințesa Estelle și-a sărbătorit ziua de naștere pe 23 februarie, iar palatul a lansat noi portrete ale prințesei îmbrăcata într-o fustă gri deschisă și un pulover roz, cu un guler alb, în cinstea acestei ocazii. Într-o fotografie, Estelle tine în mână tortul de ziua ei în timp ce zâmbește la cameră, iar în cealaltă râde cât timp Oscar se înfruptă din tort.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here