Acasă Breaking News Ocol de 1.750 de km! Simona a jucat tenis de masă cu...

Ocol de 1.750 de km! Simona a jucat tenis de masă cu Darren. Prima oară la sediul Nike

DISTRIBUIȚI

Simona Halep a ajuns pentru prima oară de când a semnat cu Nike la sediul fabricii gigantului american.

Acolo, printre altele, liderul WTA i-a arătat antrenorului Darren Cahill cine e numărul unu la tenis de masă. Cei doi au fost filmați în timpul unui schimb, câștigat de românca de 26 de ani. La final, australianul se lovește cu paleta peste mână, în glumă, arătându-și frustrarea după mica ”înfrângere”.

Imagini pentru darren cahill si halep poza

 

“Văd în ochii ei concentrarea şi puterea de a lupta. Odată ce va câştiga primul trofeu, nu se va opri”, a spus Cahill, conform adevărul.ro.

Antrenorul australian va fi din nou alături de Simona la turneul de la Indian Wells, care debutează săptămâna viitoare, pe Digi Sport, după ce a rămas acasă la ultimul turneu jucat de româncă, la Doha. Cei doi s-au reunit joi, pe tărâm american.

 

Zilele trecute, înainte de plecarea spre SUA, numărul unu mondial a dezvăluit că, deşi şi-a luat o mică vacanţă, australianul i-a fost aproape în permanenţă.

“Am vorbit aproape zilnic, el a plecat deja de acasă, îi trebuie ceva timp să ajungă oriunde din Australia. Totul e OK, am fost cu Andrei (n.r. Pavel) zilele astea, cu Teo (n.r. Cercel), preparatorul fizic, Andrei (n.r. Crisofor) fizioterapeut, am avut echipa lângă mine”, a declarat liderul WTA, la plecarea spre SUA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here