Acasă Filme Meniul de Oscar

Meniul de Oscar

DISTRIBUIȚI
<> at The Ray Dolby Ballroom at Hollywood & Highland Center on February 16, 2017 in Hollywood, California.

Meniul care va fi servit la banchetul organizat după gala de decernare a premiilor Oscar va include peste 50 de preparate, la care au fost folosite, printre altele, 140 de kilograme de carne de vită Wagyu şi 13,6 kilograme de aur comestibil, a anunţat celebrul chef Wolfgang Puck, citat de Reuters.

Ce vor mânca invitaţii la banchetul organizat după gala premiilor Oscar 2018. Meniul, asezonat cu 13 kilograme de praf de aur comestibil

Acesta este cel de-al 24-lea an în care meniul de la banchetul Oscar, la care sunt aşteptaţi aproximativ 1.500 de invitaţi, este creat de Wolfgang Puck, chef de origine austriacă, în vârstă de 68 de ani.

Invitaţii vor fi trataţi cu peste 50 de preparate, inclusiv mini-antreuri precum ravioli cu mazăre, morcovi şi trufe negre, parfé de caviar cu praf din aur comestibil de 24 de carate şi “macarons” inspirate de cocteiluri ca negroni şi mojito.

Pentru acest banchet lucrează peste 1.000 de bucătari

Există ceva în meniu pentru fiecare, inclusiv tacos, aperitive de somon afumat și chiar pizza, astfel încât toată lumea de la Meryl Streep până la Gary Oldman va fi capabilă să se dedice și să se relaxeze pe măsură ce sărbătorește (sau nu) sfârșitul sezonului de premii . Băuturile oferite nu vor dezamăgi; vor exista mai mult de 1.400 de sticle de Piper Heidsieck Cuvee Brut servite la eveniment – echivalentul a mai mult de 12.000 de pahare de șampanie.

Joi, la conferinţa de prezentare a meniului, care include şi preparate vegetariene şi fără gluten, Puck a abordat evenimentul cu entuziasmul său obişnuit, zdrobind cu lingura o prăjitură cu zmeură şi declarând că dulciurile sunt “cel mai important element al său”.

“Atât timp cât organizatorii galei Oscar nu s-au săturat de mine, nici eu nu m-am săturat de Oscaruri”, a mai spus Puck.

Sursa: MEDIAFAX

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here