Acasă General Paste cu ton si ciuperci

Paste cu ton si ciuperci

DISTRIBUIȚI

Paste cu ton si ciuperci: o masa absolut deliciosa pentru iubitorii de peste, usor si rapid de peparat! Uite reteta aici.

INGREDIENTE PASTE CU TON SI CIUPERCI

200 g spaghete/penne/tagliatelle

1 ceapa medie

20 g unt

1 lingura ulei

150 g ciuperci champignon

1 lingura faina

200 ml lapte

50 g smantana groasa

180 g ton in ulei

sare

piper coaja rasa de lamaie

patrunjel verde pentru decor

MOD DE PREPARARE PASTE CU TON SI CIUPERCI

Punem apa cu sare la fiert, iar cand da in clocot adaugam pastele si le lasam sa fiarba conform instructiunilor de pe cutie.

In acest timp pregatim sosul. Calim in untul topit si 1 lingura ulei ceapa tocata fin si ciupercile feliate.

Adaugam 1 lingura faina, amestecam si lasam pe foc inca 10-15 secunde. Adaugam laptele, sare si piper.

Dupa ce se ingroasa compozitia luam de pe foc si adaugam smantana, tonul scurs si coaja rasa de la o lamaie mica si amestecam pana se omogenizeaza compozitia.

Punem pastele fierte si scurse peste sos si incercam sa le amestecam.

POFTA BUNA!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here