Acasă Monden Formația Spice Girls va participa la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle

Formația Spice Girls va participa la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle

DISTRIBUIȚI

Mel B a confirmat că formaţia Spice Girls va participa la nunta prinţului Harry al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord cu logodnica lui, actriţa Meghan Markle, informează marţi Press Association.

Invitată în platoul emisiunii de televiziune “The Real” din Statele Unite, Mel B a lăsat să se înţeleagă faptul că trupa recent reunită se va afla pe lista invitaților la nunta regală din luna mai. “N-ar fi trebuit să spun asta”, a spus ea imediat după aceea.

 

Cântăreaţa britanică a fost întrebată dacă este la curent cu numele de pe lista invitaţilor la nunta regală, iar ea a răspuns că toate componentele formaţiei Spice Girls au primit invitaţii. “Noi toate cele cinci de la Spice Girls am primit invitaţii”, a dezvăluit ea. “Nu spun mai mult, am zis deja destul”, a adăugat Mel B.

Componentele grupului britanic Spice Girls s-au reunit la începutul acestei luni pentru prima data după anul 2012 şi au anunţat public că vor să lucreze din nou împreună. Cele cinci membre ale grupului – Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm şi Geri Horner -, care au avut mare succes în anii 1990, s-au reunit în reşedinţa pe care Geri Honer o deţine într-un cartier din nordul Londrei, în prezenţa fostului manager al trupei, Simon Fuller.

“Suntem în continuare uluite de interesul generat de Spice Girls în lumea întreagă”, au afirmat componentele acestui grup feminin, care a vândut peste 85 de milioane de albume pe plan mondial, un record pentru această categorie.

Cele cinci membre ale grupului Spice Girls s-au despărţit în 2000, înainte de a se reuni cu ocazia unui turneu mondial susţinut în perioada 2007-2008 şi, apoi, din nou, la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de la Londra din vara anului 2012, dar şi cu ocazia lansării musicalului “Viva Forever!”.

Sursa:AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here