Acasă Breaking News Fetiță de 2 ani, din Olt, transportată la spital cu autoșenilata din...

Fetiță de 2 ani, din Olt, transportată la spital cu autoșenilata din cauza drumurilor înzăpezite

DISTRIBUIȚI
Fetița a fost transportată la spital

O fetiţă de doi ani cu stare febrilă, din localitatea Ulmi, din apropierea municipiului Slatina, a fost transportată marţi dimineaţa la spital cu autoşenilata pompierilor, după o intervenţie de aproximativ trei ore

 

Fetița a fost transportată la spital

 

Fetiță de 2 ani, din Olt, transportată la spital cu autoșenilata din cauza drumurilor înzăpezite.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu, misiunea de la Ulmi a început în jurul orei 6,00, la ea luând parte 15 pompieri cu autospeciala de transport victime multiple, o autoşenilată şi un echipaj medical de la serviciul de Ambulanţă Olt.

“Către locul indicat s-au deplasat 15 pompieri cu autospeciala de transport victime multiple din cadrul ISU Olt, autoşenilata de la ISU Sibiu şi un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanţă. Echipajele s-au deplasat până în apropierea localităţii Ulmi, iar o distanţă de aproximativ cinci kilometri, până la caz, a fost parcursă cu autoşenilata în care se afla echipajul medical”, a spus Băsăşteanu.

Fetiţa a fost preluată de autoşenilată şi transportată către echipajele medicale conştientă şi stabilă din punct de vedere medical. Ea va fi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

14 drumuri din județul Olt au fost închise.

 

Sursa:agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here