Acasă Breaking News Tocmai s-au anunţat -22 de grade în martie

Tocmai s-au anunţat -22 de grade în martie

DISTRIBUIȚI

Tocmai s-au anunţat -22 de grade în martie.Prognoza meteo ANM, modificată.

Având în vedere că valul de frig se va menţine, iar temperaturile vor coborî până la -22 de grade Celsius în dimineaţa de joi,  directorul ANM, Elena Mateescu a precizat că ia în calcul extinderea avertizării de frig pentru toată ţara.

Prognoza meteo ANM precizează că valul de frig se va menţine până la finalul săptămânii în Moldova, Dobrogea şi Muntenia, inclusiv în Bucureşti, unde temperaturile minime vor fi de -18 grade.

Prognoza meteo ANM: în dimineaţa de marţi şi miercuri vor fi înregistrate temperaturi între -21 şi cel mult -11 grade Celsius în toată ţara.

Valul de frig se va menţine până la sfâşitul săptămânii, urmând ca temperaturile să coboare până la -22 de grade în dimineţile de joi şi vineri. În Capitală vor fi în jur de -18 grade Celsius.

Aproximativ 4 % dintre trenurile care circulă în România au fost anulate, luni, până la ora 14.00, pentru a facilita intervenţiile cu utilaje şi pluguri de zăpadă şi evitarea unor situaţii nedorite pentru pasageri. Pe ruta Bucureşti Nord – Constanţa vor circula şapte trenuri. În Gara de Nord sunt trenuri care au o întârziere şi de 90 de minute.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here