Acasă SPORT UTA Arad onorează Centenarul Marii Uniri cu tricouri speciale

UTA Arad onorează Centenarul Marii Uniri cu tricouri speciale

DISTRIBUIȚI

Clubul sportiv UTA Arad a anunţat că vor juca cu tricouri inscripţionate special pentru Centenarul al Marii Uniri

 

La conferinţa de presă de ieri, în care directorul general şi antrenorul echipei UTA, Codru Grădinariu, respectiv Cristian Todea, au prezentat oficial achiziţiile iernii, a fost arătat şi noul tricoul al echipei pentru partea a doua a sezonului Ligii 2. Acesta a fost personalizat cu logo-ul Centenarului Marii Uniri.

UTA va juca sâmbătă primul meci cu noile tricouri

În 2018, an calendaristic pentru România, utiştii vor juca pe tricou cu cifra 100, în partea stângă a pieptului. Cifra 100 simbolizează rolul activ al Aradului în înfăptuirea Unirii de la 1 decembrie 1918.

”Cred că e un demers natural, e important să-i facem pe cei tineri – atât pe cei din clubul nostru cât şi pe suporteri – să cunoască rolul pe care l-a jucat urbea noastă în istorie. Leagănul Marii Uniri a fost aici şi, dincolo de lucrurile declarative, a fi patriot înseamnă, în primul rând, filonul de bun simţ din comportamentul cotidian”, a spus Codru Grădinariu.

Primul meci în care UTA va evolua cu cifra 100 pe tricoul va fi cel se sâmbătă, de la ora 11:00, de la Şiria, cu Academica Clinceni. E primul joc oficial din 2018 pentru cele două cluburi, ce contează pentru etapa a 22-a.

 

Sursa: prosport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here