Acasă Breaking News Polițist spaniol decedat înaintea meciului Spartak-Bilbao

Polițist spaniol decedat înaintea meciului Spartak-Bilbao

DISTRIBUIȚI
Polițistul a suferit 2 atacuri de corp

Un poliţist spaniol a murit din cauza unui atac de cord, joi seara, după violenţele petrecute la Bilbao, între forţele de ordine şi suporterii echipei ruse de fotbal Spartak Moscova, care a întâlnit formaţia locală Athletic, în Europa League, relatează agenţiile internaţionale de presă

Polițistul a suferit 2 atacuri de corp

”Putem confirm acest deces”, a declarat un purtător de cuvânt al Ertzaintza, poliţia regională bască, fără a dori să confirme informaţiile conform cărora poliţistul ar fi murit în urma unui infarct. Oficialul a precizat că poliţia va aştepta rezultatele autopsiei înainte de a oferi alte detalii.

Potrivit presei spaniole, poliţistul făcea parte din cei 500 de oameni mobilizaţi pentru a preveni eventualele incidente produse de fanii echipei Spartak, cunoscuţi pentru violenţa lor.

Ofiţerul a suferit un prim atac de cord în timpul ciocnirilor cu fanii ruşi, după care a fost transportat la spitalul din Basurto, unde a suferit un al doilea atac de cord, fatal, relatează DPA.

”Au fost cinci persoane arestate, nu ştim dacă toţi sunt suporteri ai echipei Spartak, dar mai mulţi dintre ei sunt ruşi”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Ertzaintza, fără a putea preciza numărul răniţilor sau gravitatea rănilor.

Ciocnirile s-au produs în momentul sosirii fanilor ultras ai echipei Spartak la stadionul San Mames din  Bilbao. Unii dintre ei au aprins fumigene şi au răsturnat coşurile de gunoi, provocând intervenţia forţelor de ordine.

 

Sursa: agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here