Acasă Stiri Interne Ion Ţiriac a ajutat-o pe Simona Halep să obţină contractul cu Nike

Ion Ţiriac a ajutat-o pe Simona Halep să obţină contractul cu Nike

DISTRIBUIȚI
Simona va câștiga 450.000dolari dacă participă la 4 turnee mandatory

Simona Halep a obţinut un contract în valoare de aproximativ 2 mil. de dolari cu Nike, fiind ajutat-ă de un mentor de al său, Ion Ţiric

Românca va fi numărul 1 mondial începând cu săptămâna viitoare

Viitorul lider mondial din tenisul feminin s-a despărţit de Adidas la final de 2017, a jucat la Australian Open fără un sponsor tehnic, iar totul s-a terminat în momentul în care Simona a bătut palma cu Nike, gigantul american care s-a arătat dispus să-i satisfacă pretenţiile financiare şi să-i ofere, în fiecare an, aproximativ două milioane de dolari.

O înţelegere foarte bună pentru constănţeanca de 26 de ani, care a intrat, astfel, într-un club select din care mai fac parte nume precum Roger Federer, Rafa Nadal, Serena Williams şi Maria Şarapova. Dar cum a fost posibil un asemenea deal? Potrivit lui Cosmin Hodor, un rol esenţial l-a avut Ion Ţiriac, omul care veghează din umbră bunul mers al carierei Simonei. Întrebat dacă Simona ar fi semnat pe o sumă mai mare dacă ar fi fost americancă, Hodor a explicat că, indiferent de ţara de provenienţă, odată numele lui Ţiriac implicat în afacere suma n-ar fi diferit: “Ţinând cont că domnul Ţiriac a negociat special, cred că ar fi fost aceeaşi sumă”, a spus directorul de imagine al Simonei, citat de site-ul telekomsport.ro.

Detronată de Caroline Wozniacki în urma finalei de la Australian Open, Simona Halep va reveni de luni pe prima treaptă a clasamentului mondial, dar o accidentare la degetul patru al piciorului drept a împiedicat-o să mai continue competiţia de la Doha şi să joace la Dubai. Revenirea Simonei pe teren se va produce la începutul lunii martie, la turneul de la Indian Wells, unde va continua lupta de la distanţă cu Caroline Wozniacki pentru şefia clasamentului mondial.

 

Sursa: prosport

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here