Acasă General A fost descoperită o scenă ștearsă din Titanic

A fost descoperită o scenă ștearsă din Titanic

DISTRIBUIȚI

Nu contează de câte ori vizionați opera cinematografică Titanic, este aproape imposibil să priviți drama, câștigătoare de Oscar, fără să vărsați o lacrimă.

Dar se pare că filmul, inițial trebuia sa fie mult mai cutremurător decât îl cunoaștem, fanii descoperind o scenă emoțională care a fost tăiată.

Scena lacrimogenă arată salvarea supraviețuitorilor în întregime, mai degrabă decât versiunea prescurtată prezentată în film. Capitolul ascuns al imaginilor povestirii lui Rose, (Kate Winslet), ne-o arată pe aceasta urcând la bordul navei de salvare, Carpatia.

Un sentiment profund de durere este evocat deoarece Joseph Bruce Ismay, (Jonathan Hyde), este arătat tremurând cu restul supraviețuitorilor. Acesta este arătat într-o lumină diferită, comparativ cu filmul real, deoarece vinovăția și remușcarile sunt pictate în mod clar pe fața lui.

Scena oferă, de asemenea, o ușoară apropiere, deoarece ne este prezentată Rose căreia se acordă mai mult timp după moartea lui Jack.

În filmul original, soarta fiicei adoptive a lui Cal nu este clară, dar scena recent descoperită arată că fiica ei se îmbarcă pe navă și o caută pe mama ei.

Sursa: https://gazetaromaneasca.ro/2018/02/23/cererea-de-revocare-laurei-codruta-kovesi-cauzeaza-proteste-toata-tara/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here