Acasă Breaking News Cererea de revocare a Laurei Codruța Kövesi cauzează proteste în toată ţara

Cererea de revocare a Laurei Codruța Kövesi cauzează proteste în toată ţara

DISTRIBUIȚI
Se anunţă proteste în toată ţara

Vineri seară se va ieşi în stradă ca protest faţă de decizia de revocare a Laurei Codruţa Kövesi

Se anunţă proteste în toată ţara

Un protest faţă de propunerea ministrului Justiţiei Tudorel Toader de revocare din funcţie a şefei Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) este anunţat pentru vineri seară în Piaţa Victoriei din Capitală. Manifestaţii au fost convocate pe Facebook şi pentru duminică, în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară şi din diaspora.

„Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declanşat procedura de revocare din funcţie a şefei DNA, Laura Codruţa Kövesi. Vino în Piaţă să protestăm împotriva acestor decizii îndreptate împotriva luptei anticorupţie care încalcă angajamentele europene ale României şi demonstrează încă o dată că PSD nu a înţeles unul dintre principalele mesaje ale manifestanţilor din Piaţa Victoriei: Vrem Justiţie, NU Corupţie!”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului, conform News.ro. Protestul de vineri seară din Piaţa Victoriei ar urma să înceapă în jurul orei 19.00.

Manifestaţii pentru susţinerea DNA şi faţă de anunţul ministrului Justiţiei au fost anunţate pe Facebook şi pentru duminică, în Bucureşti, Cluj, Ploieşti şi în diaspora, sub sloganul „Tudorele, pleacă tu, cu hoţii tăi!”.

 

Sursa: specialarad

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here