Acasă Stiri Externe Un tânăr s-a aruncat în aer în fața ambasadei americane din Muntenegru

Un tânăr s-a aruncat în aer în fața ambasadei americane din Muntenegru

DISTRIBUIȚI
Tânărul s-a aruncat în aer după ce a aruncat o grenadă spre ambasadă

O persoană s-a aruncat în aer în faţa ambasadei americane din Podgorica după ce mai întâi a aruncat o grenadă în interiorul complexului miercuri seară, a anunţat guvernul Muntenegrului

Tânărul s-a aruncat în aer după ce a aruncat o grenadă spre ambasadă

”La miezul nopţii (23:30 GMT), în faţa clădirii Ambasadei Statelor Unite din Muntenegru, o persoană necunoscută s-a sinucis cu un dispozitiv exploziv. Chiar înainte, această persoană aruncase un dispozitiv exploziv (…) în interiorul perimetrului ambasadei”, potrivit guvernului muntenegrean, citat de AFP.

”Dispozitivul a fost probabil o grenadă de mână. Ancheta poliţiei şi identificarea individului sunt în curs de desfăşurare, sub conducerea procurorului şi a poliţiei din Muntenegru”, potrivit tweet-ului guvernului muntenegrean.

Nu a fost avansată nicio pistă cu privire la motivele acestei acţiuni, scrie AFP.

“Ambasada de la Podgorica confirmă o mică explozie în apropierea ambasadei, la miezul nopţii, joi 22 februarie”, a declarat un purtător de cuvânt al Departamentului de Stat american pentru AFP.

“Oficialii ambasadei lucrează în prezent în strânsă colaborare cu poliţia pentru a identifica atacatorul sau atacatorii”, iar “ambasada desfăşoară în prezent o inspecţie internă pentru a confirma că întreg personalul său este în siguranţă”.

 

Sursa: agerpres

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here