Acasă General Actrița Jennifer Lawrence şi-a luat la revedere de la cinema

Actrița Jennifer Lawrence şi-a luat la revedere de la cinema

DISTRIBUIȚI

Actriţa americană Jennifer Lawrence s-a despărţit de marele ecran într-o rochie care nu a lăsat pe nimeni indiferent, la prezentarea la Londra a ultimului său film ”Red Sparrow”, relatează online ziarul spaniol Estrella Digital.

A decis să-şi ia un an sabatic pentru a se axa asupra activismului și a dorit să o facă purtând o rochie cu un decolteu vertiginos care a lăsat puțin loc imaginației. Jennifer Lawrence a purtat o rochie Dior glitter cu partea de jos plisată şi cu un decolteu de infarct la Londra.

Rochia era mult diferită de cea pe care o purtase cu o seară înainte la gala premiilor BAFTA, tot o creaţie Dior, a cărei imagine este tânăra actriță americană. Cu acea ocazie ea a purtat o rochie neagră și sobră afișând un aer foarte serios.

”O să lucrez cu această organizație ca parte din Represent. Us… să încerc să conving tinerii să intre în viaţa politică la nivel local. Nu are legătură cu politica partizană”, a adăugat actriţa. ”Este o mişcare anti-corupţie care încearcă să obţină adoptarea în fiecare stat a unor legi care să contribuie la prevenirea corupţiei, să repare sistemul nostru democratic”, a mai spus ea.

Sursa:AGERPRES

Citește și: https://gazetaromaneasca.ro/2018/02/20/tinutele-de-pe-covorul-rosu-la-premiile-bafta-2018/

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here