Acasă Life Style Ryan Reynolds proprietar al unei fabrici de gin

Ryan Reynolds proprietar al unei fabrici de gin

DISTRIBUIȚI

Ryan Reynolds a anunţat că a continuat “lungul mariaj câtuşi de puţin dezastruos dintre showbiz şi alcool” cumpărând o fabrică de gin, relatează miercuri Press Association.

Ryan Reynolds, starul din “The Deadpool” a cumpărat fabrica Aviation Gin, dar nu este singurul actor care deține o fabrică de băuturi alcoolice. Nume grele din showbizul Hollywood precum George Clooney, Jay-Z, David Beckham, Drake, Connor McGregor, The Pogues, Adam Levine şi Channing Tatum, sunt staruri care au intrat în lumea afacerilor cu alcool.

“În lungul mariaj câtuşi de puţin dezastruos dintre showbiz şi alcool sunt bucuros să vă anunţ că sunt mândrul proprietar al unei fabrici de gin… @AviationGin”, a postat actorul pe Twitter.

“Suntem încântaţi să anunţăm că noul nostru şef este @vancityreynolds. Actor, producător, un profesionist care arată bine”, menţionează la rândul ei compania.

“Am încercat fiecare gin de pe planetă şi Aviation este, fără îndoială, cel mai bun. De asemenea, nu vă recomand să încercaţi toate mărcile de gin de pe planetă. Rămâneţi la asta”, este citat Reynolds pe site-ul companiei.

Sursa: AGERPRES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here