Acasă General Anna Wintour a distrus protocolul regal când s-a întâlnit cu Regina.

Anna Wintour a distrus protocolul regal când s-a întâlnit cu Regina.

DISTRIBUIȚI
Anna Wintour

Nu există multe lucruri care sa o facă pe regina fashionului Anna Wintour sa renunțe la ochelarii care au făcut-o celebra nici măcar însuși Alteța sa Regala Regina Marii Britanii.

Majestatea sa Regina Elisabeta II a provocat în cursul zilei de marți o adevărată agitație pe social media când a făcut o apariție surprinzătoare la săptămâna modei de la Londra.

Totuși Anna Wintour este cea care a făcut agitație printre reporteri, deoarece editorul de moda pe toată durata spectacolului, timp în care a vorbit cu monarhul de 91 de ani despre showul prezentat de Richard Quinn, nu a ezitat nici măcar un moment sa renunțe la faimoși ochelari de soare.  În ciuda acestui fapt majestatea sa părea să se distreze foarte mult, să vorbească și să zâmbească pe măsură ce Anna îi descria spectacolul.

 

Expertul în etichetă, Grant Harrold, care a lucrat în familia prințului Charles, a spus că regina modei a rupt efectiv protocolul regal. “Doamna Wintour ar trebui să știe că purtarea de ochelari de soare atunci când vorbește cu o altă persoană, fără nici un motiv medical, este inacceptabilă”, a declarat el pentru Asociația Presei. – Ar fi trebuit să le îndepărteze înainte de a fi în prezența Reginei, să nu mai vorbim de participarea la discuții.”

El a adăugat: “Contactul cu ochii este important în timp ce țineți o discuție, și dacă nu scoateți ochelari de soare este un semn de maniere proaste și o încălcare gravă a protocolului regal. Dacă regina ia dat permisiunea de a le menține  atunci, acest lucru ar fi acceptabil, dar este puțin probabil ca monarhul sa ii fi dat acceptul.”

Fani au fost de asemenea rapizi și au împărtășit opiniile lor pe Twitter: “Doamna Anna Wintour, fiind un editor de modă, trebuia să știe că purtarea ochelarilor de soare în interior este atât de lipsita de stil în special fiind așezată langă regină”. Mai mulți au menționat: “Chiar și însuși regina nu o poate face pe Anna Wintour sa renunțe la ochelarii de soare”. Totuși au fost și fani ai Annei Wintour care au aparat-o pe aceasta motivând gestul ei prin faptul că ochelarii de soare prezintă ,,armura” acesteia iar alții au adus în discuție sensibilitatea la lumina.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here