Acasă General Propuneri de ținute pentru Valentine’s Day

Propuneri de ținute pentru Valentine’s Day

DISTRIBUIȚI

Se apropie Valentine’s Day și, ca in fiecare an, alegerea ținutei perfecte poate fi o provocare.

Am ales cateva ținute pe care le poți încerca, fie că vei petrece ziua alături de iubitul tău sau alături de cele mai bune prietene.

 

Poartă ceva ce te reprezintă

Dacă în mod obişnuit nu porţi pantofi cu toc înalt, atunci nu este cazul să faci astfel de experimente la o întâlnire cu bărbatul de care eşti îndrăgostită. Şi este valabil pentru orice altă alegere vestimentară care nu te reprezintă în mod deosebit. Deşi vrei să arăţi senzaţional, rişti să-ţi distrugi întâlnirea tocmai pentru că nu te simţi prea bine în pielea ta.

Adaptează ţinuta în funcţie de locul în care mergeţi şi momentul zilei

Întâlnirile romantice sunt asociate în general cu ţinutele elegante. Dar nu este întotdeauna cazul. În funcţie de preferinţele tale şi ale partenerului tău, există o mulţime de variante pentru care puteţi opta, de aceea este obligatoriu să asortezi ţinuta cu locul în care veţi merge, dar şi cu ora la care aţi decis să vă întâlniţi. Iar dacă iubitul tău vrea să îţi pregătească o surpriză, roagă-l să-ţi dea câteva indicii ca să ştii ce să porţi.

Fii sexy, dar nu exagera

Cu siguranţă visezi ca partenerul tău să rămână fără glas atunci când te vede. Ţinutele sexy te ajută să-i suceşti complet minţile, dar este necesar să păstrezi anumite limite. Evită hainele foarte strâmte, rochiile sau fustele mult prea scurte şi decolteurile extrem de îndrăzneţe.

Tu ce tinuta alegi anul asta pentru Valentine’s day?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here