Acasă Frumusete Modele de manichiură la modă în 2018

Modele de manichiură la modă în 2018

DISTRIBUIȚI
manichiura
Modele de manichiură la modă în 2018

manichiură la modă în 2018

Modele de manichiură care sunt la moda in anul 2018

Ne-am inspirat din manichiurile modelelelor care au pășit pe catwalk-urile marilor designeri în cadrul prezentărilor pentru primăvară-vară 2018.  Pe lângă modelele geometrice, te punem la curent cu alte două trenduri care vor face furori anul acesta.

Formele geometrice, unul dintre cele mai hot modele de manichiură la modă în 2018

Modelele geometrice au început să se poarte încă de la finalul anului trecut, iar acum a venit momentul ca această modă să înflorească. Pătratele, bulinele, dungile precise, triunghiurile – toate acestea sunt esențiale pentru o manichiură în tendințe. Cu cât arată mai minimalist, cu atât vei părea mai sofisticată! Aceste forme sunt extrem de maleabile, deoarece pot fi realizate atât pe unghii scurte, cât și pe unghii lungi. Iar când vine vorba de culori, nu există limite! Formele geometrice se îmbină armonios și cu nuanțele nud, dar și cu cele puternice.

Se poartă unghiile ghetto in 2018

Alte modele de manichiură la modă în 2018 vor fi cele supraîncărcate, supranumite ghetto. Ele au făcut furori pe podiumurile prezentărilor Prabal Gurung, Moschino și Jeremy Scott, și cu siguranță vor atrage complimente și pe unghiile tale! În plus, modelele ghetto permit mult mai multă creativitate. Avem mână liberă la aplicații de toate felurile, cu cât ies în evidență mai tare, cu atât mai bine! Ele se adaptează ușor și la unghiile scurte, însă se potrivesc mai bine pe cele lungi, sub formă de migdală. Pro-tip: forma de migdală dă un aspect alungit degetelor și unghiilor, așa că se recomandă în special persoanelor care au un pat unghial scurt. Adoptă culori precum galben aprins, albastru electric, roz bombon, și chiar combinații inedite și modele de tip animal print.

Nude-ul este noul negru

La celălalt capăt al spectrului, avem vești bune și pentru persoanele conservatoare, care apreciază simplitatea! Pe podiumurile de la Londra, manechinele au purtat unghii în nuanțe nude, curate, cu modele cât mai simple sau chiar inexistente. Ele pot fi, desigur, scoase din anonimat cu ajutorul unor irizații sidefate sau al unor aplicații subtile, în forme geometrice. Atenție la alegerea culorii! Aceasta trebuie să fie cât mai apropiată de nuanța naturală a pielii, și să se potrivească cu subtonul acesteia.

Tie ce model ti se potriveste in anul 2018?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here