Acasă General Horoscopul lunii februarie 2018

Horoscopul lunii februarie 2018

DISTRIBUIȚI

BERBEC

Simți că nivelul de energie începe să scadă. Programul solicitant de la birou îți epuizează resursele emoționale și fizice. Modul tău obișnuit de operare este să-ți urmărești pasiunile spontan. Prezența lui Marte în Capricorn adaugă organizare laturii tale îndrăznețe. Spre sfârșitul perioadei, armonia și stabilitatea se întorc în viața ta.

TAUR

In situații conflictuale adoptă o atitudine pasivă! Asta te poate detensiona, deși pe moment este posibil să nu îți dai seama de efectele benefice. Nu te îngrijora dacă viața ta stagnează și nu te simți împlinită; lucrurile au ritmul lor și trebuie să ai răbdare. Cu Venus în Vărsător, în februarie ești încurajată să fii cine ești cu adevărat!

GEMENI

Momentele de distracție și voie bună sunt preponderente la începutul lui februarie. Ai nevoie de emoții puternice, pozitive și autentice. Marte în casa relațiilor oferă șansa unor confesiuni sincere partenerului de viață. Investește în ceea ce crezi! Weekend-urile sunt mai mereu rezervate pentru activități administrative.

RAC

La începutul lunii simți nevoia unei discuții serioase cu o persoană importantă, ce îți poate aduce o influență pozitivă. La birou adresează întrebările potrivite! Marte, planeta acțiunii, tranzitează casa a VII-a: ai ocazia să lupți pentru ceea ce îți dorești cu adevărat într-o relație! Deși ideea de confruntare nu e confortabilă, te ajută să ai încredere în tine.

LEU

Ești foarte calmă și iei totul așa cum ți se prezintă. Îndatorirea față de anumite persoane te face să devii mult prea implicată. Te lași condusă de ceea ce simți. Influențele astrale nu se dezmint pe întregul parcurs al lunii februarie. Persoana iubită te găsește mereu vinovată de micile conflicte care au loc între voi. Este posibil ca, într-adevăr, să fie o problemă de comunicare în relație.

FECIOARA

Începi să fii mai puțin extravagantă și extrovertită ca de obicei, deși nu ți se potrivește. Se pare că o să ajungi la concluzia că îți face bine să adopți o asemenea atitudine. În partea a doua a lunii, când Mercur intră în Pești, este momentul să te lași dusă de val. Din fericire, Luna plină îți va oferi sprijin pentru a decide când să renunți la anumite aspecte.

BALANTA

Planetele te susțin încă de la debutul lui februarie în toate acțiunile. Energia pozitivă te face mai încrezătoare și hotărâtă când vine vorba de dezvoltarea profesională. Simți că în ultima perioadă ai stagnat. Acum este momentul potrivit să te pui pe treabă din nou. Chiar dacă uneori pari neînțeleasă, nu te lăsa afectată de acest lucru! Părerea celor din jur nu trebuie să reprezinte un etalon pentru tine.

SCORPION

Invață să te bucuri de micile plăceri ale vieții! Firea ta pragmatică te privează de multe lucruri frumoase. Oportunitățile de dezvoltare personală sunt la putere în februarie. În anumite contexte nu reușești să îți dai seama de ce e cu adevărat important. Te lași absorbită de detalii și omiți esențialul. Spre sfârșitul lunii ai parte doar de momente tensionate în familie.

SAGETATOR

Programează-ți fiecare activitate, începutul lunii e important pentru tine. Au loc întâmplări care te ajută să-ți definești obiectivele. Ești o fire ce ascultă activ și deschisă în raport cu nevoile celor din jur. Asta te face remarcată în orice context social. Cu trio-ul Mercur-Soare-Venus în Pești, vei găsi majoritatea răspunsurilor tale acasă.

CAPRICORN

Ai un plan foarte bine stabilit. Energia pe care o primești de la planete îți face zilele mai antrenante. Opoziția dintre Lună, Soare și Saturn creează probleme de comunicare destul de serioase, mai ales în weekend, în familie. Planurile romantice nu vor funcționa conform așteptărilor. Atmosfera la muncă e încărcată, prin urmare, nu turna gaz pe foc!

VARSATOR

Ambianța din relație nu e foarte plăcută din cauza configurației planetare actuale. Aceasta îți este potrivnică în totalitate în februarie. Sunt foarte probabile diferențele de opinie, ba chiar și confruntările mai violente. Dacă ești singură, în perioada următoare vei avea parte de mai multe întâlniri. Superiorii tăi nu sunt de acord cu modul în care îți rezolvi sarcinile. Ești mult prea repezită și, pe alocuri, ușor neîndemânatică. Weekend-urile lunii februarie sunt rezervate familiei, pentru că ai nevoie de afecțiune.

PESTI

Indiferent de starea actuală, configurația astrală din prima parte a lui februarie te împinge să te încrezi în oameni. E posibil să ai parte de câteva probleme din acest motiv, fie acum, fie pe viitor. Rămâi echilibrată! Mercur, planeta comunicării, și Venus, planeta iubirii, revin în semnul tău. Stabilește limite personale, dar rămâi deschisă!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here