Acasă Breaking News iPhone SE 2 va dispune de încărcare wireless!

iPhone SE 2 va dispune de încărcare wireless!

DISTRIBUIȚI

iPhone SE 2 va dispune de încărcare wireless

 

 

Apple nu şi-a ignorat deloc un segment important de fani atunci când compania a decis să lanseze o variantă compactă de iPhone. iPhone SE a fost un adevărat hit, reuşind să înglobeze performanţele unui 6S într-o carcasă de iPhone 5S.

Bazându-se pe reuşita cu iPhone SE, şi pe faptul că e deja un model vechi de doi ani, Apple vrea să lanseze un model nou, îmbunătăţit, al telefonului. Acesta ar urma să se numească iPhone SE 2 şi printre noile funcţii se va număra şi încărcarea wireless, feature disponibil doar la iPhone X şi iPhone 8.

Dacă ar fi să ne luăm după zvonurile care circulă pe internet, gigantul american ar urma să lanseze noul telefon în perioada mai-iunie a acestui an, care ar coinicide cu organizara unuia dintre evenimentele anuale Apple şi anume WWDC. În ceea ce priveşte specificaţiile noului iPhone SE, telefonul ar urma să dispună de un procesor A10 Fusion, acelaşi pe care îl găsim pe modelele iPhone 7 şi 7 Plus, o memorie de 2 GB RAM, o baterie de 1700 de miliamperi, dar şi opţiuni de stocare de 32 GB şi de 128 de GB.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here