Acasă Retete Culinare Cel mai rapid TIRAMISU

Cel mai rapid TIRAMISU

DISTRIBUIȚI

Reteta de tiramisu rapid este perfecta pentru o petrecere sau musafiri neasteptati

Timp de preparare: 30 min                Portii: 6

INGREDIENTE:

  • 2 pachete de piscoturi
  • 5 oua
  • 150 g zahar
  • 250 g mascarpone
  • 200 g frisca lichida/smantana pentru frisca
  • 200 ml cafea
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • esenta rom

MOD DE PREPARARE:

  1. Bate galbenusurile cu zaharul pana devin spuma.
  2. Separat, bate albusurile spuma, apoi incorporeaza frisca si continua sa mixezi.
  3. Galbenusurile se amesteca cu mascarpone, se adauga compozitia de albusuri cu frisca, urmata de esenta si zaharul vanilat.
  4. Da piscoturile prin cafeaua usor racita, intinde in tava un rand de piscoturi si peste pune crema obtinuta.
  5. Continua sa adaugi randuri de piscoturi alternate de crema, iar la suprafata trebuie sa ramana un ultim strat de crema.
  6. Pudreaza tiramisu cu cacao. Da prajitura la frigider timp de 2-3 ore, apoi serveste-o.

Pofta buna !

Sursa: www.retetepractice.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here