Acasă Breaking News Dragnea şi Tăriceanu i-au scris lui Iohannis

Dragnea şi Tăriceanu i-au scris lui Iohannis

DISTRIBUIȚI
Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea (S) si Calin Popescu Tariceanu (D), presedintele Senatului, discuta, marti 7 Februarie 2015, la finalul discursului sustinut de presedintele Klaus Iohannis, in plenul parlamentului. ALEXANDRU DOBRE/MEDIAFAX FOTO

Preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, au transmis o scrisoare şefului statului Klaus Iohannis în care anunţă programul audierilor de luni din comisii, solicitând preşedintelui să stabilească o oră pentru ceremonia de învestitură.

Scrisoarea transmisă de Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu anunţă programul audierilor miniştrilor în comisiile parlamentare şi că luni se va da votul de încredere în parlament pentru Cabinetul Dăncilă.

În document, cei doi şefi ai Camerelor solicită ca preşedintele să stabilească o oră pentru ceremonia de învestitură care va avea loc la Palatul Cotroceni.

Scrisoarea a ajuns la Cotroceni, iar preşedintele va răspunde după votul de încredere pe care îl cere Cabinetul Dăncilă la ora 15.00

Preluat de pe: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here