Acasă Breaking News REVOLTATOR: Militarul pedofil ar putea rămâne liber

REVOLTATOR: Militarul pedofil ar putea rămâne liber

DISTRIBUIȚI

Pedeapsă incredibilă dictată de un judecător care a condamnat un bărbat pentru pedofilie. Un militar din Dej a primit doi ani şi opt luni de închisoare pentru corupere de minori după ce şi-a bătut joc de o fetiţă de doar 8 ani.

Constantin Marius Maxim, bestia cu chip de bărbat este militar. Judecătoria Dej i-a dat doi ani şi opt luni în condiţiile în care acesta și-ar fi provocat plăceri sexuale în prezența unei fetițe de opt ani pe care a ademenit-o cu mâncare sau bani. Pedofilul a fost obligat de instanță să plătească daune morale în valoare de 15.000 de euro fiecare dintre cele două victime ale sale. În plus, bărbatul originar din Botoșani trebuie să achite cheltuielile de judecată, în valoare de 3.500 de lei. Hotărârea pronunțată de Judecătoria Dej nu este definitivă și poate fi atacată cu apel, anunţa dej24.ro.

Dacă sentinţa va rămâne definitivă, din pedeapsă ar urma să i se scadă perioada petrecută în arest. Astfel, din momentul în care a fost reținut şi până la data pronunțării sentinței, botoşăneanul stătuse în arest şi în arest la domiciliu un an şi patru luni, ispăşind mai mult de jumătate din pedeapsă, conform sursei citate. Potrivit rechizitoriului procurorilor, bărbatul, în vârstă de 44 de ani, este acuzat de corupere sexuală a minorilor, racolarea minorilor în scopuri sexuale şi ultraj contra bunelor moravuri.

În septembrie 2016, Constantin Marius Maxim, angajat al unei unități militare din Dej, și-ar fi provocat plăceri sexuale în prezența unei fetițe de opt ani. O femeie a alertat Poliția, după ce a văzut gesturile obsecene făcute de militar în față cu copila. Polițiștii au descoperit că bărbatul ar fi profitat în repetate rânduri de naivitatea fetiței. Militarul o ademenea cu bani sau diferite produse alimentare în scări de bloc, într-o pădure de la marginea orașului sau chiar în spatele unor tomberoane. Acolo, bărbatul își provoca plăceri sexuale în timp ce îi arăta fetiței filme pentru adulți. Pedofilulul este originar din Botoșani și este tatăl a trei fetițe. Militarul a participat și la două misiuni internaţionale în teatrele de operaţii din Irak şi Afganistan.

Sursa: www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here