Acasă Breaking News Propunerile Gabrielei Firea şi primarilor de sectoare: Nasar, Ivaşcu, Andronescu şi Plumb

Propunerile Gabrielei Firea şi primarilor de sectoare: Nasar, Ivaşcu, Andronescu şi Plumb

DISTRIBUIȚI

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat că atât ea cât şi primarii de sectoare îi propun pe Rodica Nasar la Ministerul Sănătăţii, pe George Ivaşcu la Cultură şi pe Ecaterina Andronescu la Educaţie. De asemenea, edilul şi-a anunţat susţinerea pentru revenirea Rovanei Plumb.

“Ne-am dori să susţinem pentru portofoliile Cultură, Sănătate şi Educaţie. Votul este cel mai important. Ne dorim o echipă profesionistă, îmi pun mari speranţe în Viorica Dăncilă, o cunosc şi cred că toate proiectele Capitalei blocate până acum vor intra într-o noua fază. (..) Am avut o relaţie profesională bună cu domnul ministru Bodog şi nu am ce să-i reproşez, cel puţin prin modul cum a tratat cele 19 spitale din subordinea primăriei, dar noi ne-am dori foarte mult ca doamna Rodica Nasar, preşedintele PSD Sector 2, să fie ministru şi o să o şi propunem, sperăm doar să nu se retragă, pe doamna Andronescu la Educaţie şi pe domnul Ivaşcu la Cultură. (..) O susţinem pe doamna Plumb pentru postul de vicepremier”, a declarat Gabriela Firea.

Întrebată despre posibili membri ai Guvernului cu probleme penale, Firea a răspuns: “Până la o hotărâre definitivă a unei instanţe, orice persoane este nevinovată”.

Preluat: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here