Acasă Breaking News Marius Dunca, ministrul Tineretului şi Sportului demisionează. Va fi înlocuit de “milionara...

Marius Dunca, ministrul Tineretului şi Sportului demisionează. Va fi înlocuit de “milionara sexy”- Ioana Bran

DISTRIBUIȚI

Ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, a anunţat, vineri, că demisionează din funcţie, acesta precizând că s-a consultat şi cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

“Vă anunţ acum, aici, că o să mă retrag. O să rămân întotdeauna un partener al sportului şi al organizaţiilor de tineret. Sper că nu i-am dezamăgit pe preşedinţii de federaţii, toţi mi-au spus să continui. Le-am spus că este destul de greu. (..) Când am luat această decizie, m-am consultat cu mai multe persoane, dar în primul rând şi cu preşedintele Dragnea pentru că trebuie asumată o responsabilitate, nu e un minister uşor”, a spus Marius Dunca.

Acesta a declarat că federaţiile sportive i-au cerut să rămână, strângând semnături în acest sens.

Viorica Dăncilă va anunţa astăzi echipa de miniştri cu care va forma noul Guvern, începând de săptămâna viitoare. Au fost tot mai multe voci care au susţinut că ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, se va număra printre miniştrii aflaţi în funcţie care vor fi schimbaţi. O sursă ProSport spunea că soarta ministrului a şi fost pecetluită.

Mai mult, un ziar online din Satu Mare – presasm.ro – anunţa că portofoliul va fi preluat de fiica unui om de afaceri din Satu Mare.

În urmă cu doi ani, când Liviu Dragnea a nominalizat-o ca secretară a Camerei Deputaţilor, mass-media a descris-o ”milionara sexy” pe Ioana Bran.

Preluat de pe: mediafax.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here