Acasă Breaking News Liviu Dragnea versus Comisia Europeană: “Va fi făcută publică o informaţie catalogată...

Liviu Dragnea versus Comisia Europeană: “Va fi făcută publică o informaţie catalogată mincinoasă, care a fost transmisă oficial din România.” (Dragnea)

DISTRIBUIȚI

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri că în perioada următoare va fi făcută publică o informaţie catalogată mincinoasă care a fost transmisă oficial din România, subliniind că este nevoie de o informare corectă în relaţia dintre români şi forurile europene.

“Noi vom prezenta zilele următoare o minciună transmisă oficial de aici. Pentru noi şi pentru comisie este important să fie o relaţie bazată pe adevăr şi informare corectă”, a declarat vineri, Liviu Dragnea.

Comisia Europeană a precizat, joi, pentru MEDIAFAX, că este bine informată privind procesul modificărilor legilor justiţiei, după ce Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu au transmis o scrisoare CE, în care şi-au exprimat îngrijorarea faţă de informarea incorectă despre acest proces.

„Comisia a primit scrisoarea transmisă de către preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului. În acest moment studiem documentul în cauză. De asemenea, Comisia a urmărit îndeaproape procesul parlamentar din România şi evoluţia discuţiilor legate de modificările legilor din domeniul justiţiei de-a lungul a mai multor luni. Suntem foarte bine informaţi privind acest proces, mizele aflate în joc precum şi potenţialele riscuri. Suntem frecvent în contact cu Guvernul şi Parlamentul României, precum şi cu sistemul judiciar şi societatea civilă, în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare”, a precizat Comisia Europeană, la solicitarea MEDIAFAX.

Preluat de: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here