Acasă General Ce veste proastă a primit Simona Halep înainte de semifinala cu Angelique...

Ce veste proastă a primit Simona Halep înainte de semifinala cu Angelique Kerber

DISTRIBUIȚI

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru prima dată în semifinalele Australian Open, după ce a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-3, 6-2, în 72 de minute, pe sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6.

În penultimul act, Halep va evolua cu sportiva germană Angelique Kerber, care a trecut, tot miercuri, cu scorul de 6-1, 6-2, în 51 de minute, pe americanca Madison Keys, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 17. Kerber este pentru a doua oară în penultimul act la Melbourne, după ce a câştigat ediţia din 2016. În acelaşi an, Kerber s-a impus şi la US Open.

Deși e lider mondial, iar Kerber e abia pe 16, Halep a ajuns să fie bătaia de joc a caselor de pariuri. Înainte de întâlnire de joi, Halep nu e favorită în fața nemțoaicei. Astfel, bookmakerii consideră că Halep nu se va impune în fața lui Kerber. Cota lui Halep pentru a ajunge în finală e de 2,15, în timp ce a lui Kerber e de 1,9.

De altfel, Halep are a treia șansă din cele 4 semifinaliste, în opinia pariorilor, pentru a triumfa la Australian Open. Ea are cota 3,5, favorită fiind Angelique Kerber, cu 2,5. Doar Elize Mertens e cotată mai slab decât Halep, cu o cotă de 9.

Halep şi Kerber s-au întâlnit de opt ori până în prezent, fiecare impunându-se în patru partide. Însă ultimele lor meciuri au avut loc în 2016. În acel an, ele au jucat cinci partide, din care Kerber a câştigat patru.

Sursa: www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here