Acasă General Cele mai cunoscute modele reunite in noua campanie Versace

Cele mai cunoscute modele reunite in noua campanie Versace

DISTRIBUIȚI

Noua campanie Versace aduce împreună cele mai cunoscute modele ale momentului printre care Naomi Campbell, Gigi Hadid și Kaia Gerber.

În timpul Săptămânii Modei de la Milano, Donatella Versace a creat un show special, un omagiu adus fratelui său, Gianni. Aceasta a inclus în prezentarea de modă cele mai cunoscute modele ale anilor ’90. Cindy Crawford, Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Helena Christensen și Carla Bruni au defilat în luna septembrie în cele mai iconice ținute create de faimoasa casă de modă.

Pentru noua campanie Spring 2018, Donatella aduce împreună cele mai cunoscute modele ale momentului, faimosul Steven Meisel fiind cel care se ocupă de fotografiile campaniei. Naomi Campbell, Gisele Bündchen, Irina Shayk, Christy Turlington, Natalia Vodianova, Raquel Zimmermann, Gigi Hadid, Kaia Gerber, Vittoria Ceretti, Cara Taylor, Birgit Kos, Grace Elizabeth și Noah Luis Brown sunt modelele pe care le vei vedea în noile imaginii.

Donatella a spus că shooting-ul pentru această campanie a fost unul special. Aceasta mai declara „Era o energie atât de plăcută în aer, era ca și cum am mers cu o mașină a timpului și ne-am întors în anii ’90. Era ca și cum Gianni era pe set cu noi.”

Mai multe detalii pe www.elle.ro.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here