Acasă Frumusete Tratamente pentru alergia la frig

Tratamente pentru alergia la frig

DISTRIBUIȚI

Exista o multime de tratamente naturiste pentru alergia la frig, dar aici ti-am pregatite o lista cu cele mai utile.

Alergia la temperaturile scăzute sau la frig este caracterizată de roșeață, mâncărime, urticarie și inflamație a pielii care a fost expusă la temperaturi joase. Deși există o mulțime de tratamente pentru alergia la frig,este bine să ții cont și de factorii care ar putea declanșa această reacție.

Simptomele de alergie la frig debutează imediat după ce pielea este expusă la temperaturi scăzute ale aerului sau apei. Deși manifestarile apar în timpul expunerii la frig, acestea se înrăutățesc atunci cănd pielea se încălzește.

Tratamentul urticariei la frig presupune administrarea de medicamente antihistaminice şi măsuri profilactice precum evitarea frigului, evitarea contactului cu obiectele şi suprafeţele reci sau cu zăpada şi a consumului de băuturi reci.

Evitarea factorilor de risc (expunerea la obiecte şi la suprafeţe reci, lichide reci şi la aer rece) este esenţială pentru a preveni alergia la frig. Atunci când ieşi din casă iarna, îmbracă-te foarte gros.

Condimentele emană căldură în corp. Mâncărurile condimentate sunt cele care emană în corp cea mai mare căldură. Ele pun sângele în circulaţie şi vă ajută să depăşiţi uşor zilele cu temperaturi foarte scăzute. Atenţie, însă! Nu abuzaţi de ele pentru a nu afecta stomacul.

Urzica este o plantă minune, care este folosită, în general, pentru tratarea alergiilor de orice fel, datorită proprietăților sale anti-histaminice, care ajută la ameliorarea simptomelor de alergie.Încercați să consumați ceai de urzică de trei ori pe zi, timp de o lună.

Un alt medicament naturist care dă rezultate este sucul de țelină. Țelina are proprități anit-alergice. În cazul în care nu sunteți un fan al sucurilor naturale, puteți să o consumați și rasă, în salatele de crudități.

Ca tratament local, puteți unge zonele afectate de urticarie cu ulei de sunătoare. Un alt aliat important este ceaiul de măceșe. Consumat timp de o lună, câte 500 ml pe zi, are niște rezultate spectaculoase.

Mai multe detalii pe www.elle.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here