Acasă General Oana Zăvoranu își caută mamă surogat. Plătește 100.000 pentru copil

Oana Zăvoranu își caută mamă surogat. Plătește 100.000 pentru copil

DISTRIBUIȚI

Oana Zăvoranu vorbeşte în cadrul emisiunii “Xtra Night Show” despre dorinţa sa de a avansa procedurile de găsire ale unei mame surogat. În acest sens, Oana Zăvoranu susţine că simte nevoia să grăbească lucrurile, dar şi că o să facă un contract cu mama surogat.

Oana Zăvoranu îşi doreşte din ce în ce mai mult un copil şi a menţionat dorinţa de a realiza un contract cu mama purtătoare. Mai mult de atât, Oana Zăvoranu susţine că s-a săturat să dea explicaţii în legătură cu decizia sa.

“De ce vorbim de adopţie? Care e adopţia? Este ovulul meu! De ce îmi spun mie oamenii că nu am voie să fac un copil pe această cale? Eu am să fac un contract cu individa. Să depăşim durerile facerii, totuşi. Îmi iau nişte obligaţi faţă de mama purtătoare şi faţă de copilul meu. Cum să îmi adopt? Îmi e frică când văd femei gravide, deoarece sunt atât de fragile. Chiar credeţi că Kim Kardashian a născut? Totul este show!”, a spus Oana Zăvoranu în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Doctorul Cristian Andrei a susţinut faptul că Oana Zăvoranu ar putea încheia orice contract, însă nu este legal şi nici nu o sfătuieşte pe Oana Zăvoranu să ia decizia de a căuta o mamă purtătoare. Mai mult de atât, Dr. Cristian Andrei a afirmat faptul că mama surogat nu i-ar putea naşte în România copilul Oanei Zăvoranu.

Mai multe informații pe www.spynews.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here