Acasă Stiri Externe Atac intr-o școală din Texas

Atac intr-o școală din Texas

DISTRIBUIȚI
In this photo from video by KDFW Fox4, law enforcement personnel gather outside the high school in Italy, Texas, following an active shooter incident at the school Monday morning, Jan. 22, 2018. Sheriff's officials said a boy who is a student at the school was taken into custody. (KDFW Fox4 via AP)

O adolescentă de 15 ani a ajuns la spital după ce a fost împușcată în cantina școlii unde studia, în Texas.

Polițiștii texani au un suspect pe care-l bănuiesc că ar fi deschis focurile într-o școală din Texas. Polițiștii au reținut un suspect, în vârstă de 16 ani, care ar fi de asemenea elev al școlii, scrie ABC News.

Victima a fost transportată cu un elicopter la spital acolo unde primește îngrijiri medicale. Până în prezent nu se cunoaște în ce stare se află copila.

Se pare că eleva de 15 ani a fost singura victimă a atacatorului, întrucât nu au mai fost raportate alte persoane rănite.

“Părinții sunt frustrați că nu pot ajunge la copiii lor care sunt blocați înăuntrul școlii. Aceștia spun că școala e mică și o mare parte din elevi au fost martorii acestei scene cu împușcături. Mi se rupe inima pentru acești părinți si copii. “, declara jurnalista Hannah Davis, Channel 8.

Polițiștii investighează cazul.

Sursa: www.stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here