Acasă Breaking News Simona Halep a egalat cel mai lung meci feminin din istorie din...

Simona Halep a egalat cel mai lung meci feminin din istorie din punct de vedere al game-urilor

DISTRIBUIȚI

Disputa dintre Simona Halep şi Lauren Davis a intrat în istoria Australian Open, egalând cel mai lung meci din istorie la feminin din punct de vedere al numărului de game-uri (48).

Meciul Simona Halep – Luaren Davis 4-6, 6-4, 15-13 le-a oferit motive mândrie şi organizatorilor de la Australian Open. În această dimineaţă, din respect pentru efortul depus Halep, contul de Twitter al competiţiei şi-a actualizat fotografia de copertă: Halep le-a luat faţa tuturor.

Simona Halep şi Lauren Davis au oferit un adevărat “thriller” la Australian Open. Un maraton de tenis, de 3 ore şi 45 de minute, închieiat după un efort fantastic al ambelor sportive, care a impresionat o lume întreagă. În consecinţă, chiar dacă nu este la fel de populară precum Federer, Djokovic sau Şarapova, Halep apărut pe coverul contului de Twitter al Australian Open.

Halep a câştigat cu inima o dispută în care a salvat trei mingi consecutive de meci, egalând cel mai lung meci din istoria turneului de la Melbourne în privinţa numărului de game-uri, la feminin (48).

“Mâine nu voi face nimic, cu siguranţă. Vreau doar să mă odihnesc”, a spus Simona, potrivit postului ESPN. Anterior, numărul unu mondial a recunoscut că sunt şanse minime să fie aproape de 100% până la confruntarea din optimi. Însă ea a dat garanţii că va face din nou tot ce îi stă în putere pentru a ieşi victorioasă.

“Glezna este inflamată, simt dureri! Nu sunt recuperată. Este imposibil să mă recuperez! Cu siguranţa voi intra pe teren, dar nu ştiu cum va fi”, spusese Halep.

Constănţeanca, liderul mondial, o va întâlni pe Naomi Osaka (Japonia, 72 WTA) în optimile de finală ale competiţiei de la Australian Open.

Preluat de pe: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here