Pozele nud cu Nora Mork au fost furate de colegii din naţionala de handbal masculin

Nora Mork (26 de ani), una dintre cele mai bune handbaliste din lume, a declanşat un scandal de proporţii. Aceasta a descoperit că, în spatele pozelor nud furate din telefonul său, au stat jucătorii din naţionala masculină de handbal a Norvegiei.

În urmă cu aproximativ două luni, poze nud cu Nora Mork au apărut pe Internet. Sportiva a crezut că a fost vorba de nişte hackeri şi a încercat să nu dea amploare evenimentului, simţindu-se stânjenită.

Însă, handbalista a făcut cercetări pe cont propriu şi a aflat că în spatele presupusului “atac cibernetic” au fost de fapt colegii din naţionala masculină de handbal. Ea a demascat totul, deşi s-au făcut presiuni să nu procedeze aşa.

“Sunt complet sfâşiată, sunt dezamăgită. Ma gândesc să renunţ la naţională dacă nu îşi cer scuze. Mi s-a spus că nu ar fi potrivit să apară acest scandal, mă simt foarte singură. Federaţia mi-a sugerat că trebuie să aştept aceste scuze, pentru că baieţii sunt în prezent la Campionatul European”, a spus Nora Mork.

În prezent la Gyor, Mork are în palmares două Ligi ale Campionilor, e campioană mondială şi triplă campioană europeană.

Pe 13 noiembrie, jucătoarea s-a întâlnit, în Parlamentul Norvegiei, cu Departamentul de Justiție al țării. Acolo, ea a vorbit despre povestea ei și s-a arătat dispusă să le ajute și pe alte fete care au trecut printr-o experiență similară. Probabil că acela a fost punctul de pornire pentru demascarea adevăraţilor vinovaţi. Iniţial se speculase că un hacker în vârstă de 20 de ani e căutat de poliţie în acest caz.

Preluat de pe: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *