Acasă Monden Pozele nud cu Nora Mork au fost furate de colegii din naţionala...

Pozele nud cu Nora Mork au fost furate de colegii din naţionala de handbal masculin

DISTRIBUIȚI

Nora Mork (26 de ani), una dintre cele mai bune handbaliste din lume, a declanşat un scandal de proporţii. Aceasta a descoperit că, în spatele pozelor nud furate din telefonul său, au stat jucătorii din naţionala masculină de handbal a Norvegiei.

În urmă cu aproximativ două luni, poze nud cu Nora Mork au apărut pe Internet. Sportiva a crezut că a fost vorba de nişte hackeri şi a încercat să nu dea amploare evenimentului, simţindu-se stânjenită.

Însă, handbalista a făcut cercetări pe cont propriu şi a aflat că în spatele presupusului “atac cibernetic” au fost de fapt colegii din naţionala masculină de handbal. Ea a demascat totul, deşi s-au făcut presiuni să nu procedeze aşa.

“Sunt complet sfâşiată, sunt dezamăgită. Ma gândesc să renunţ la naţională dacă nu îşi cer scuze. Mi s-a spus că nu ar fi potrivit să apară acest scandal, mă simt foarte singură. Federaţia mi-a sugerat că trebuie să aştept aceste scuze, pentru că baieţii sunt în prezent la Campionatul European”, a spus Nora Mork.

În prezent la Gyor, Mork are în palmares două Ligi ale Campionilor, e campioană mondială şi triplă campioană europeană.

Pe 13 noiembrie, jucătoarea s-a întâlnit, în Parlamentul Norvegiei, cu Departamentul de Justiție al țării. Acolo, ea a vorbit despre povestea ei și s-a arătat dispusă să le ajute și pe alte fete care au trecut printr-o experiență similară. Probabil că acela a fost punctul de pornire pentru demascarea adevăraţilor vinovaţi. Iniţial se speculase că un hacker în vârstă de 20 de ani e căutat de poliţie în acest caz.

Preluat de pe: digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here